top of page

Când este timpul să vă schimbați salteaua?

Dacă credeți că o saltea poate dura toată viața, nu este chiar așa.


Experții în dormit spun că o saltea ar trebui înlocuită între 5 și 8 ani, în funcție de ce tip de saltea aveți. Unele saltele au o durată de viață mai lungă, iar altele mai puțin. Dar, în general, dacă tocmai ați cumpărat o saltea nouă, ar trebui să fiți bine timp de câțiva ani.

Dacă aveți o saltea veche sau nouă, dar simțiți că vă treziți mizerabil dimineața, vă doare corpul și vă simțiți obosit, atunci este timpul să luați măsuri și să vă schimbați salteaua.

Dacă ai o saltea nouă și te trezești nefericit, asta înseamnă că salteaua pe care o ai nu se potrivește perfect cu corpul tău.

Motivele pot fi diferite:

- Ai nevoie de o abordare specială,

- Ai dureri de spate,

- Fermitatea nu este potrivită pentru tine,

- Ai nevoie de un alt tip de saltea.


Toate aceste motive pot fi discutate cu persoana dvs. de vânzare de unde ați cumpărat salteaua. Este foarte important să nu vă grăbiți să cumpărați o saltea, ci doar să luați timp și să vă întindeți puțin mai mult. Este mai bine să testați salteaua înainte de a o cumpăra.Cum să știți când este timpul să vă înlocuiți vechea saltea?

Suport


Simțiți că salteaua nu vă oferă suficient sprijin pentru spate și coloana vertebrală. Corpul tău nu este la fel de relaxat ca înainte. Începi să simți mișcările partenerului tău. Și salteaua se lăsă din ce în ce mai mult în fiecare zi.


Denivelări


Dacă salteaua dvs. nu este plată și fermă, acest lucru vă va afecta somnul de noapte bună. Salteaua dvs. nu trebuie să aibă semne de cădere, cum ar fi scufundări și cratere.Pete și miros


Dacă salteaua dvs. nu este nouă, este evident că va avea niște pete pe ea. Sau un miros greu de scos din saltea. Petele și mirosul acela te determină să cumperi o saltea nouă. Este greu să păstrezi salteaua intactă și curată, mai ales atunci când ai copii sau animale de companie.


Purici


Dacă te trezești dimineața și ai niște pete roșii pe corp, sau chiar mai rău, corpul tău mâncărime. Acesta este un semn evident că ai bug-uri de pat. Cui îi plac gândacii de pat? Nu există astfel de persoane. Este foarte greu să scapi de ei. Chiar dacă vă curățați salteaua, asta nu vă va ajuta.


Cel puțin 5 ani


Dacă aveți salteaua de cel puțin 5 ani și începeți să simțiți disconfort, vă treziți obosiți și nervoși, atunci este timpul să vă schimbați salteaua.


Nu lăsați somnul să vă afecteze viața. Schimbați-vă salteaua azi și dormiți mai bine!0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Produse conexe

bottom of page