top of page

Saltea cu mărime FULL în Statele Unite ale Americii

Pentru o cameră mai mică puteți folosi o saltea FULL, iar pentru camere mai mari puteți utiliza două saltele Full.


Saltele mărimea FULL în SUA
Saltele mărimea FULL în Statele Unite ale Americii
Saltea FULL pentru copii

Patul la dimensiunea Full are mai mult spațiu decât un pat la mărimea Twin și copilul dvs. va avea spațiu pentru a se întoarce și a se juca în patul său.


Saltea FULL pentru un singur adult

Persoanele singure se simt suficient de confortabile pe o saltea de dimensiune mari. Dar, cu siguranță, salteaua Full nu este o alegere bună pentru persoanele cărora le place să aibă spațiu suplimentar în patul lor.

Adolescenții și studenții universitari găsesc saltele Full la prețuri foarte bune. Spațiu suficient pentru o persoană și spațiu perfect pentru a citi și a face pregătiri pentru examene.

Saltea FULL pentru cupluri tinere

Dacă sunteți un cuplu tânăr atunci această saltea te va face să te simți foarte aproape de persoana iubită și vei dormi confortabil toată noaptea.


Pentru cuplurile de peste 30 de ani este puțin dificil să împărțești o saltea la mărimea Full. Motivul principal este că spațiul este prea restrâns. Salteaua dată este perfectă pentru o singură persoană adultă sau pentru un copil.


Saltea FULL pentru familie mare

Saltelele Full sunt prea mici pentru familiile care își împart patul cu copiii sau animalele de companie. Ai nevoie de suficient spațiu în patul tău pentru ca copiii uneori să facă un pui de somn împreună cu tine sau să se așeze în pat dimineața lîngă tine.


Saltea FULL pentru camera de oaspeți

Dormitorul pentru oaspeți are nevoie de un pat confortabil. Micul dormitor pentru oaspeți se va potrivi cu salteaua completă. Camera din dormitor poate fi amenajată cu un pat frumos, saltea confortabilă și o atmosferă primitoare.


Saltelele Full sunt cele mai bune saltele pentru dormitorul dvs. atunci când nu vă deranjează să dormiți pe un pat care nu este atât de mare. Bugetul pentru acestă saltea este destul de ieftină. Poate varia de la 150 USD la 1000 USD sau chiar mai mult. Depinde de calitatea saltele și nu în ultimul rînd de structura saltelei .0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page