Salteaua MATCO este certificată CertiPUR-US și Oeko-Tex

Certificatul de saltea este foarte important, deoarece acesta le spune clienților că acest produs este calitativ, testat și nu este dăunător.


Scopul nostru este de a livra clienților noștri saltea de cea mai bună calitate, iar certificatele noastre pot dovedi acest lucru.


Vrem ca consumatorul nostru final să fie mulțumit de saltelele noastre și dorim să le recomandăm prietenilor, familiei și altor persoane.


Certificatele de saltele MATCO care demonstrează că saltelele sunt sigure pentru a fi utilizate:


Certificat CertiPUR-SUA

Acest certificat indică faptul că spuma de pe salteaua noastră a fost testată, poate fi utilizată în condiții de siguranță și nu are substanțe nocive. Spuma de la salteaua MATCO vă face să vă simțiți bine și să vă bucurați de somn toată noaptea. Când cumpărați saltelele noastre, trebuie să știți că acestea conțin spumă certificată și puteți avea încredere că spuma din interior respectă standardele CertiPUR-US® pentru conținut, emisii și durabilitate.MATCO Marress Foam:


- Prezența ozonului are un rol important în atmosfera noastră, unde este văzută ca un scut de energia radiantă a soarelui. Nu în toate părțile lumii, CFC-urile sunt interzise și pot fi utilizate în continuare pentru fabricarea spumei. Dar, important este că eticheta CertiPUR-SUA interzice utilizarea oricărui CFC sau a altor substanțe care diminuează ozonul.


- Fabricat fără PBDE, TDCPP sau TCEP ("Tris") ignifugi. PBDE-urile au fost efectiv interzise în S.U.A. în 2005. TDCPP sau TCEP se numără printre substanțele retardante care au fost numite ca fiind cauzatoare de cancer, defecte genetice sau chiar pot dăuna fertilității. Acesta este motivul pentru care este foarte important ca orice saltea să fie testată și să nu aibă agenți de întârziere nocivi.


- Făcut fără mercur, plumb și alte metale grele Metalele grele pot fi găsite în alimente, precum mercurul în pește sau chiar acasă, ca vopsea de plumb în jucăriile pentru copii. Aceasta este o preocupare reală pentru toată lumea. Testarea de laborator CertiPUR-SUA este capabilă să detecteze chiar și cantități mici de conținut de metale grele.


- Făcut fără formaldehidă Formaldehida este o cauză a calității slabe a aerului interior, de aceea nu a fost utilizată ca materie primă în spumă. CertiPUR-US certifică faptul că spuma nu are formaldehidă.


- Făcut fără ftalați reglementat de Comisia pentru siguranța produselor de consum În 2009 a fost interzisă utilizarea a șapte ftalați specifici pentru utilizarea în jucării și articole de îngrijire a copiilor. CertiPUR-US interzice utilizarea ftalaților în toate spumele certificate CertiPUR-US.


STANDARD 100 de OEKO-TEX®

STANDARD 100 de OEKO-TEX® este un sistem cunoscut la nivel mondial pentru testarea și certificarea produselor textile brute, semifabricate și finisate la toate nivelurile de procesare, precum și a materialelor accesorii utilizate.


Acest certificat a existat din 1992 și a contribuit la un produs de înaltă siguranță pentru toți consumatorii. Este necesar ca toate părțile unui articol să îndeplinească criteriile necesare, nu numai țesătura exterioară, ci și firele de cusut, inserții, imprimeuri etc., precum și accesorii netextil, cum ar fi nasturi, fermoare, nituri etc.

Salteaua MATCO este mândră că are aceste certificate și se asigură că saltelele noastre sunt în siguranță pentru a fi utilizate de către consumatorii noștri.


Pentru mai multe detalii despre certificatele noastre, contactați-ne.


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate