top of page

Saltele cu ridicata pentru comercianții cu amănuntul din Pensacola, Fl

Salteaua cu ridicata MATCO este cea mai bună alegere!

Începând cu 2008 oferim saltele la un preț cu ridicata pentru diferite companii din Europa. Ne desfășurăm activitatea în Europa și avem parteneri care lucrează cu noi de mulți ani.


Le-am câștigat încrederea și suntem încrezători că putem fi compania dvs. de saltele angro. Vă vom împărtăși experiența, realizările și rezultatele noastre.


DEVENIȚI REVENDERUL NOSTRU


Acum suntem mândri că oferim cele mai bune oferte cu ridicata în Pensacola, Fl, SUA.

Suntem o companie cu ridicata locală pe care o puteți contacta dacă aveți nevoie să cumpărați saltele în vrac, pentru magazinul dvs. cu amănuntul, pentru hotelul dvs. sau în orice alte scopuri. Putem fi compania dvs. de saltele cu ridicata în Pensacola în care puteți avea încredere. Avem mai mult de 10 ani de experiență în construirea încrederii și relației cu partenerii noștri. Vă putem asigura că vă vom oferi cea mai bună experiență cu ridicata a saltelei, calitatea saltelei și cele mai bune prețuri de pe piață. Saltelele vor fi livrate în timp util, iar personalul nostru prietenos vă va ajuta cu orice întrebări și solicitări.Salteaua MATCO este o companie angro care oferă cele mai bune prețuri pentru partenerii noștri.

Furnizăm saltele la un preț bun cu ridicata. Când ne-am început propria afacere, obiectivul nostru principal a fost să creăm un model de saltea care să fie accesibil pentru oameni. Știm că sună aproape imposibil, dar am reușit. Și suntem încă prezenți pe piața europeană cu prețuri accesibile și clienți mulțumiți.

De asemenea, oferim cele mai bune oferte de saltele atunci când cumpărați în vrac. Saltelele noastre sunt calitative, accesibile și livrate la timp. Pentru a asigura calitatea saltelelor noastre, avem certificate care vă vor garanta că saltelele noastre sunt cele mai bune saltele pentru afacerea dvs. Avem saltele în stoc pentru livrare imediată și suntem flexibili cu programul dvs. de livrare. Știm că lucrul cu partenerii noștri este un angajament și dorim să îl transformăm nu numai într-o experiență unică, ci într-un parteneriat de lungă durată.Salteaua MATCO este sigură pentru a fi folosită pentru noi și pentru planeta noastră.

Vrem să oferim nu numai cele mai bune prețuri pentru saltelele noastre, ci și cea mai bună calitate. Există multe detalii care contează atunci când căutați de pe o saltea, din ce este făcută, dacă este făcută manual, din câte straturi are, din ce țesături este făcută salteaua, care este învelitoarea saltelei. Aceste întrebări și multe alte întrebări pot fi răspunse de echipa noastră de experți, care vor fi bucuroși să se întâlnească cu dvs. și să discute în detaliu mai multe aspecte care vă contează.

Salteaua MATCO nu conține substanțe de diminuare a ozonului, ignifuge, mercur și alte metale grele. Textile și țesăturile de la saltea noastră sunt, de asemenea, fără substanțe chimice dăunătoare și sunt sigure pentru uz uman.Oferim prețuri cu ridicata atunci când cumpărați vrac de la noi.

Dacă aveți o afacere de închiriere, un magazin de mobilă, un hotel sau orice altă unitate care are nevoie de saltele în vrac la un preț bun, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații. De asemenea, puteți veni să vizitați magazinul nostru la 4302 W Fairfield Dr pentru a obține mai multe informații și pentru a discuta cu personalul nostru prietenos. Locația noastră este ușor de găsit pe o stradă aglomerată Fairfield Dr și Mobile Hwy, peste Lowe's, Ross, Wells Fargo.Scopul nostru principal este să oferim partenerilor noștri nu numai saltele, ci și un partener de încredere care să își îndeplinească nevoile de afaceri.

Vrem să construim un parteneriat excelent cu fiecare distribuitor oferind produse excelente la cel mai mic preț.

Dacă ați decis să fiți clientul nostru cu ridicata, vă mulțumim pentru parteneriatul dvs. Dacă tot nu te-ai hotărât, așteptăm cu nerăbdare să fii partenerul tău în curând.

Dacă doriți să deveniți un comerciant cu ridicata al saltelelor MATCO, nu ezitați să ne contactați.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


Produse conexe

bottom of page