Rate this item
(0 votes)

Saltea Memo-Pocket

Un somn perfect și calitativ depinde în mare măsură de salteaua aleasă. De aceea, pentru a face o alegere corectă, ce în unele cazuri poate fi un lucru extreme de greu, este necesar de a-ți stabili necesitățile, dorințele și cîteva tipuri de saltele dorite. Un model de saltea pe care am vrea să ți-l prezentăm azi sunt saltelele MemoPocket.

Rate this item
(2 votes)

Dimensiuni standarte saltele

Calitatea somnului reprezintă factorul ce influiențează starea noastră de spirit din timpul zilei. De aceea, este importantă achiziționarea atît a unei saltele calitative și perfecte, cît a dimensiunilor ideale ale acestea, deoarece oricine știe că somnul pe o suprafață mică sau redusă de saltea nu este chiar plăcut.

De obicei, cînd alegem dimensiunile saltelei, ne ghidăm după mărimile patului pe care dormim. Însă, dacă acesta este prea îngust sau prea mic, atunci nu vom putea să avem parte de un somn bun. În primul rînd, salteaua, cît și patul trebuie să fie cu minim 10 cm mai lung decît înălțimea pe care o ai, iar lățimea standartă pentru o persoană ar trebui să fie de 80-90 cm. Pentru bebeluși sau copii mici, lățimea poate fi și de minim 60-70 cm.

Rate this item
(1 Vote)

Saltea Arcuri+Memory

Deseori, în mometul alegerii saltelei, preferăm să optăm pentru o saltea cu arcuri. Însă, nu fiecare din noi își dorește o saltea dură. De aceea, pentru a-ți îndeplini toate nevoile de care ai nevoie și a avea parte de o suprafață de dormit mediu moale, ai nevoie de o saltea memory+arcuri. Acest tip de saltea te va ajuta să economisești bani, astfel încît în momentul achiziționării unei saltele noi să nu fii nevoit să cumperi 2 saltele: una cu arcuri și alta topper.

Rate this item
(1 Vote)

husa-pentru-saltea

Fiecare din noi știe că un somn liniștit este asigurat de o saltea calitativă. Însă pentru a păstra proprietățile saltelei și a mări durata de utilizare a ei, aceasta trebuie îngrijită periodic. Pentru a nu întîmpina dificultăți în momentul îngrijirii saltelei, poți opta pentru o husă de protecție.

Rate this item
(1 Vote)

Saltele pentru copii

Atunci cînd alegem salteaua potrivită pentru copii, trebuie să ținem cont că nu toate saltelele se potrivesc. Atîta timp cît aceștia se află în creștere, saltelele de o duritate joasă se exclud și rămîn doar cîteva saltele ce le poți achiziționa pentru ca copilul tău să profită de un somn liniștit. Iată ce saltele sunt cele mai potrivite pentru sănătatea copilului tău.

Rate this item
(1 Vote)

Suport saltea

Avînd în vedere că un somn liniștit este rezultatul achiziționării unei saltele calitative, puțini dintre noi se gîndesc că calitatea și durata de viață a acesteia depinde și de suportul ei. Un suport de înaltă calitate, la fel ca și o saltea trebuie să urmeze anumite cerințe. Astfel, în momentul procurării unui suport pentru saltea, trebuie să cunoști care sunt caracteristicile unei somiere și ce avantaje prezintă aceasta.

Cînd investești într-o somieră bună, ar fi de dorit să optezi pentru una cu lamele din lemn, deoarece va mări gradul de confort și durabilitatea saltelei.

Rate this item
(1 Vote)

protectie saltea

Calitatea și îngrijirea saltelei reprezintă un rol important pentru sănătatea noastră. O saltea îngrijită ne va oferi confortul pentru o perioadă lungă de timp, de aceea un factor important este achiziționarea unei protecții pentru saltea.

Husa de protecție a saltelei trebuie să fie confecționată din materiale calitative, tratate împotriva acarienilor și anti-alergice. La fel, trebuie să regleze temperatura corpului și să absoarbă umiditatea.

Rate this item
(1 Vote)

Saltea Roll Up

Salteaua Roll Up reprezintă salteaua ideală pentru a avea parte de nopți liniștite și pline de confort. Aceasta poate fi folosită pentru a reînnoi salteaua sau canapeaua veche, ca loc de gimnastică sau loc de joacă pentru copil, dacă aveți oaspeți sau în călătorii. Cu ajutorul acestei saltele, vei putea dormi mai bine oriunde te-ai afla, așa cum aceasta poate fi transportată cu ușurință.

Pagina 1 din 2