Împreună pentru un somn liniștit și sănătos!

SALTELEORTOPEDICE.MD by MATCO Mattress oferă cea mai largă selecție de saltele cu arcuri, latex, gel memory foam, memory foam, cocos și spumă de poliuretan disponibilă pe piață astăzi și nimic mai bun decât obiectul nostru emblematic, MATCO Mattress.

 

Fie că sunteți în căutarea unui set de dormit de top pentru a vă completa apartamentul de lux din Chișinău, fie aveți nevoie doar de o saltea de calitate moderată, pe care să o utilizați pentru camera de oaspeți ori casa de vacanță, avem toate opțiunele pentru toată lumea.


MATCO Mattress se angajează să facă viața de zi cu zi mai bună pentru fiecare din noi!

 

Oferim o gamă largă de saltele de înaltă calitate, la prețuri accesibile, pentru a garanta cât mai mulți oameni au acces la un somn minunat.


Am ascultat ce vor oamenii ca tine într-o companie de saltele și am refăcut întregul nostru proces - de la concept la design - pentru a crea o saltea perfectă pentru tine, fie că optezi pentru o saltea performantă care folosește tehnologia de ultimă generație, fie că preferi durabilitatea meșteșugul tradițional.

 

De asemenea, avem o colecție extinsă de paturi reglabile, mobilier pentru dormitor, lenjerie de pat și perne memory foam.
 
Toate produsele noastre sunt realizate manual în Republica Moldova și Statele Unite ale Americii, folosind materiale de cea mai înaltă calitate.

 

Continuăm să ne bazăm pe baza noastră de lungă durată a calității deosebite, eficientizând și îmbunătățind procesele noastre tehnologice pentru a livra produs excepțional la cel mai bun preț posibil atât pe piața Republicii Moldova cât și pe piața din SUA.

Despre noi

Saltele ortopedice MATCO MATTRESS disponibile in magazinele din Chișinău, și SUA!

Magazin-Matco-Mattress-SUA.jpg
client-magazin-de-saltele.jpg
Saltele Ortopedice by MATCO Mattress
saltele-in-camion.jpg
Saltea Ortopedica Matco Mattress in Chisinau
Colecția noastră de saltele este farbicată cu dragoste și dăruire!

Vizitați magazinele noastre, iar consultanții vă v-or prezenta cu amănunt informația despre fiecare produs în parte.