top of page

Despre noi

Saltele ortopedice MATCO MATTRESS disponibile in magazinele din Chișinău, și SUA!

Împreună pentru un somn liniștit și sănătos!

Matco® este un brand moldovenesc specializat în dezvoltarea și fabricarea saltelelor ortopedice și a mobilierului pentru dormitor.

Matco® A fost fondat în 2008 în Chișinău, Moldova unde pe parcursul timpului a creat colecții ca Salteco, Grisalia și MOBILA ECO.

În anul 2018, Matco
® deschide prima companie de saltele în Statele Unite ale Americii, fiind considerată ”Prima Companie Europeană de Saltele din statul Florida”.

Saltele Ortopedice by MATCO Mattress
saltele la fabrica in Moldova
Saltea Brand MATCO - Chisinau, Moldova

Matco® oferă cea mai largă selecție de saltele cu arcuri, latex, gel memory foam, memory foam, cocos și spumă de poliuretan disponibilă pe piață astăzi și nimic mai bun decât obiectul emblematic, MATCO Mattress.

 

Fie că sunteți în căutarea unui set de dormit de top pentru a vă completa apartamentul de lux din Chișinău, fie aveți nevoie doar de o saltea de calitate moderată, pe care să o utilizați pentru camera de oaspeți ori casă de vacanță, avem toate opțiunele pentru toată lumea.


MATCO Mattress se angajează să facă viața de zi cu zi mai bună pentru fiecare din noi!

 

Oferim o gamă largă de saltele de înaltă calitate, la prețuri accesibile, pentru a garanta cât mai mulți oameni au acces la un somn minunat.


Am ascultat ce vor oamenii ca tine într-o companie de saltele și am refăcut întregul nostru proces - de la concept la design - pentru a crea o saltea perfectă pentru tine, fie că optezi pentru o saltea performantă care folosește tehnologia de ultimă generație, fie că preferi durabilitatea meșteșugul tradițional.

 

Mihail Stanic - Director Matco Moldova

Director

Mihail STATNIC

 

De asemenea, Matco® oferă o colecție extinsă de paturi reglabile, mobilier pentru dormitor, lenjerie de pat și perne memory foam.
 
Produsele Matco® sunt fabricate în Republica Moldova, Statele Unite ale Americii, China și alte țări specializate în producerea serie, folosind materiale de cea mai înaltă calitate.

 

Continuăm să ne bazăm pe baza noastră de lungă durată a calității deosebite, eficientizând și îmbunătățind procesele noastre tehnologice pentru a livra produse excepționale la cele mai bune prețuri posibile atât pe piața Republicii Moldova cât și pe piața din Statele Unite ale Americii.

MATCO Mattress Testimonials by Belinda Meyer Mullen

MATCO Mattress Testimonials by Belinda Meyer Mullen

Redă videoclipul
camion cu saltele ortopedice
client de la Matco Mattress
magazin de saltele in America
Saltea Ortopedica Matco Mattress in Chisinau
Colecția noastră de saltele este farbicată cu dragoste și dăruire!

Vizitați magazinele noastre, iar consultanții vă v-or prezenta cu amănunt informația despre fiecare produs în parte.