top of page

Găsiți mai multe întrebări și răspunsuri legate de  MATCO MATTRESS

 • Cine este MATCO Mattress?
  MATCO Mattress este un BRAND EUROPEAN de saltele ortopedice cu origine în Republica Moldova și care activează pe piața europeană din anul 2008, iar cu 10 ani mai târziu, în anul 2018 își lărgește activitatea în Statele Unite ale Americii, deschizând o companie fiică în orașul Pensacola, statul Florida.
 • MATCO Mattress este o marca comercială?
  MATCO® Mattress este o marca comerciala (®) înregistrată sub numarul 28876, eliberat în temeiul legii Nr. 38/2008 privind protecția mărcilor, înscrise în registrul național al mărcilor.
 • Unde sunt fabricate saltelele MATCO Mattress?
  Saltelele MATCO Mattress sunt proiectate și ansamblate în țări ca: Moldova, China și Statele Unite ale Americii. Materialele de origine la fabricare sunt din: Italia, Turcia, SUA, Romania, China etc.
 • Care sunt tipurile de saltele de la MATCO Mattress?
  Gama de saltele MATCO Mattress cuprinde: Saltele din arcuri bloc; Saltele ortopedice cu arcuri individuale; Saltele anatomice cu spumă de memorie lentă, Saltele Hybrid; Sisteme de suport pentru saltele.
 • Unde pot încerca saltelele MATCO Mattress?
  Saltelele MATCO Mattress pot fi încercate fie la filialele noastre din Moldova ori Statele Unite ale Americii, fie la distribuitori.
 • Saltelele MATCO Mattress pot fi achiziționate angro?
  MATCO Mattress oferă posibilitatea achiziționării saltelelor ortopedice angro pentru comercializare cu anumite condiții, pentru a nu strica reputația și nu a duce clienții în eroare.
 • Saltelele MATCO Mattress sunt ortopedice?
  Aproximativ 60% din productția MATCO Mattress reprezintă saltelele ortopedice, 30% saltelele Hybrid și 10% saltelele anatomice.
bottom of page