top of page

Livrare & Retur

CONDIȚII DE LIVRARE

Livrarea produselor are loc în 1-2 zile lucrătoare în cazul în care produsul este in stoc, și de la 2-10 zile lucrătoare pentru produsele care se execută la comandă.

RETUR & SCHIMBARE PRODUS

Perioada de retur a produselor noastre durează 30 de zile, in codițiile în care acestea nu au fost scoase din ambalajul de la fabrica și nu au fost utilizate. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziționarea dvs., din păcate nu vă putem oferi rambursare sau schimb.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, produsul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași condiție în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

 

RAMBURSĂRI
Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. Vă vom anunța, de asemenea, despre aprobarea sau respingerea restituirii dvs.
 

Dacă sunteți aprobat, atunci rambursarea dvs. va fi procesată într-o anumită perioada de zile în funcție de modalitatea de plată.

 

RESTITUIRE
Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi contul dvs. bancar.
Apoi contactați compania dvs. de carduri de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. este publicată oficial.

bottom of page