top of page

Încă suferiți de dureri de spate? Ce tip de saltea sa alegi?

În ultimul timp, mai mulți oameni se confruntă cu probleme de spate. Fie că este o durere ușoară sau severă, oraganismul simte disconfort și vrei ca acea durere să dispară.

Dar, nu este întotdeauna posibil ca durerea să treacă rapid. Este nevoie de mult timp, răbdare și sprijin pentru a călca acea durere.


Există multe motive care pot provoca dureri de spate.


Dacă vă antrenați sau ridicați prea mult lucrurile grele, stați culcat pentru o perioadă lungă de timp, dormiți într-o poziție care vă face să vă simțiți inconfortabil.


Oamenii încearcă tot ce pot pentru a calma durerile de spate deoarece, uneori, poate deveni foarte dureros și neacceptabil.

Desigur, dacă durerea se înrăutățește, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să apelezi medicul. El este singurul care vă poate spune dacă aveți probleme severe cu spatele sau dacă acesta poate dispărea cu modificări minore.


Foarte des oamenii vin la noi și vor să cumpere o saltea care să fie o soluție pentru durerile lor de spate. Nu există rețete minune pentru durerile de spate, de accea:


- mergi la doctor,

- ocupă-ți timpul liber cu exerciții

- mergi la înnot,

- alege o altă saltea,

- mergi la un curs de masaj,

-urmeaza un tratament chiropractic.


Toate acestea, împreună, vă pot ajuta să depășiți problemele pe care le întâmpinați cu durerile de spate.


Milioane de oameni din America se plâng de durerile de spate. Și, mulți dintre ei, relaționează acea durere cu dormitul pe o saltea proastă. Da, o saltea incomodă poate provoca dureri de spate.


Ce saltea este cea mai bună de ales atunci când aveți dureri de spate?


Fiecare corp este diferit, iar alegerea saltelei perfecte este diferită pentru fiecare persoană. Dar, din experiența noastră, clienții au cumpărat mai multe saltele din spumă de memorie pentru durerile de spate. După cum spun ei, spuma cu memorie se adaptează la corpul lor și le face spatele să se simtă mai bine.


De ce alege clientul saltea cu spumă cu memorie?


Din motivul pentru care salteaua cu spumă cu memorie are proprietatea de a retrăi presiunea. Spuma cu memorie este considerată a fi cel mai bun material pentru eliberarea tensiunii în articulații și pentru a vă ajuta să vă calmați durerea.


Modelul nostru cel mai cumpărat pentru durerile de spate este salteaua MATCO saltea de 13 inch spumă cu memorie gel. Deoarece promovează o poziție sănătoasă de somn și vă oferă un sprijin mai bun pentru spate. Spuma PU flexibilă de înaltă densitate și Arc spiralat individual ajută la susținerea unei posturi adecvate în timp ce dormiți. Acest model este certificat CertiPur și Oeko-Tex. Acest lucru îl face o opțiune sănătoasă pentru corp și pentru un somn bun noaptea.


Dacă aveți orice alte întrebări, nu ezitați să vizitați magazinul nostru din Pensacola sau din Chișinău, str Florării 4 a sectorului Rîșcani și vă vom ajuta cu plăcere să alegeți opțiunea potrivită pentru saltea.


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


Produse conexe

bottom of page