top of page

De ce sa alegi salteaua Matco Optim 30cm?

Salteau Optim 30cm este o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si inalt, aceasta avind grosimea de 30cm.


Salteau este realizata dintr-o plasa de arcuri Matco Spectrum Coils care sint legate intre ele cu sirma elicoidala avind grosimea de 1,4mm pentru a avea o buna rezistenta si elasticitate.


Acest model de saltea de la Matco este proiectat pentru R. Moldova ca saltea "cu doua parti" iar pentru Statele Unite Ale Americii doar pe o parte (conform cerintelor pietii americane).Perimetral pe marginea plasei cu arcuri este adaugata o margine antilasare cu spuma poliuretanica de inalta densitate.


Materialul exterior al saltelei Matco Optim 30 este realizat din trei straturi dublu matlasat complet din bumbac peste care se insereaza un strat de vatelina.


Intre rindurile de arcuri sint montate benzi de spuma poliuretanica pentru a atenua efectul de val si pentru a reduce indicile de elasticitate.

Salteau are fata vara/iarna si este prevazuta cu banda de aerisire.


Va asteptam in magazinul nostru situat pe strada Florarie 4 sectorul Riscani programul de lucru de luni pina simbata de la ora 9.00-18.00.


Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati ori sa vizitati magazinul nostru.


Va asteptam cu drag sa alegeti ceva potrivit.


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Produse conexe

bottom of page