top of page

Ce este o saltea din LATEX?

Astăzi v-om discuta despre saltelele cu latex disponibile în R. Moldova.

Ce reprezintă o saltea din latex?

LATEX-ul, cel mai elastic material din natura, are capaciatatea de a reveni la forma initiala chiar si dupa numeroase deformatii lucru ce constituie o garantie pentru viata lunga a saltelelor alcatuite din aceste materiale.

Fiind un cauciuc natural, latexul are proprietati antibacteriene si deodorizante nu este nevoie de o tratare suplimentara a saltelei cu diversi compusi chimici.


Structura acestuia ii permite sa se aeriseasca si sa isi regleze singur temperatura.


Avantajele unei saltele cu latex Matco Mattress
Avantajele unei saltele cu latex Matco Mattress


Aerul circula cu usurinta prin acest tip de saltea, fiecare gram de latex continind mai multe milioane de celule ce comunica intre ele constituind o mini retea ce permite circulatia si evapora in aerul camerei umezeala.Latex - Saltea de latex 100%
Latex - Saltea de latex 100%

Toate acestea proportii fac parte din saltelele din LATEX produse prietenoase cu mediul si agreate din cei care isi doresc o viata in armonie cu natura, cu cit mai putine chimicale si substante alergene in casa.


In plus salteau este elastica natural si asigura repartizarea ortopedica a greutatii corpului, coloana vertebrala aflundu-se intr-o pozitie corecta. Industria somnului este din ce mai promovata si mai dezvoltata, motiv pentru care poate parea coplesitor sa alegi cele mai bune produse care chiar fac cee ace promit.Ce este o saltea din LATEX?
Ce este o saltea din LATEX?


Aceste saltele sunt rezistente la umezeala si aerul patrunde si circula foarte usor. Nu absoarbe mirosurile, o perioada indelungata de timp pastreaza prospetimea si nu necesita prea des curatarea. In anotimpul cald,


Latexul mentine temperature confortabila pentru organism. Salteau din latex prezinta mai multe avantaje care iti poate asigura un somn prefect.


Daca te intrebi unde gasesc cea mai buna saltea din latex, noi suntem pregatiti sa te ajutam sa o alegi pe cea ideala pentru tine.


Comanda la o saltea din Latex de la Matco Mattress din Republica Moldova poate fi executata in 2 zile lucratoare si livrarea in orasul Chisinau este gratuita!
0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Produse conexe

bottom of page