top of page

Cea mai bună saltea pentru somn

Cu toții suntem diferiți și avem preferințe diferite când vine vorba de haine, telefoane, mobilier, saltea, așternuturi și chiar obiceiuri de somn. Nu există o singură formulă care să funcționeze pentru toată lumea. Și asta este perfect


Când trebuie să cumpărați o saltea numai pentru dvs., este puțin mai ușor.

Pe măsură ce știi ce cauți sau, cel puțin, îți cunoști preferințele.


Acum, să vedem ce putem face dacă trebuie să cumpărăm o saltea și împărțim patul cu partenerul nostru.

Dacă ai aceleași preferințe, atunci ești norocos, dar dacă nu, ce poți face?


Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să ajungeți la un compromis și să vă întâlniți în mijlocul liniei. De exemplu, dacă îți place un pat moale și partenerul tău ca unul ferm, atunci poți cumpăra o saltea de firmă medie, care să funcționeze cel mai bine pentru amândoi.


Cea mai bună saltea după preferințele pentru bărbați și femei?

Femeile au tendința de a cumpăra mai multe saltele moi, cum ar fi pernă, spumă cu gel, latex.


Bărbaților le plac saltelele cu strat superior mai ferm. Se simt mai confortabil pe o suprafață mai fermă. Acest lucru se datorează probabil și formei corpului lor.



Cea mai bună saltea după poziția de dormit

Poziția dvs. de dormit poate fi diferită, femeile dorm mai mult lateral, în timp ce bărbații tind să doarmă pe spate. În funcție de poziția somnului, puteți decide ce fel de saltea este cea mai potrivită pentru dvs.


Dacă dormiți lateral, vă veți simți mai confortabil pe o saltea cu pernă. Dacă dormiți pe spate sau pe stomac, vă veți simți mai confortabil pe o saltea mai fermă. Dar acest lucru nu funcționează pentru toată lumea. Tu ești cel care poate decide ce saltea cu strat superior funcționează cel mai bine pentru tipul tău de corp.


Cea mai bună saltea după greutate

De ce este importantă greutatea dvs. atunci când decideți să mergeți la cumpărături pentru o saltea? Pentru că trebuie să știi ce tip de saltea va funcționa cel mai bine pentru corpul tău și va dura mai mult.


Trebuie să știți dacă sunteți o persoană cu greutate medie sau sub medie. Dacă sunteți o persoană mai grea, trebuie să luați în considerare să căutați saltele interioare sau hibrid. Acestea sunt realizate din bobine ambalate individual și oferă un strat de susținere mai bun pentru corpul dumneavoastră.


Un alt lucru important este marginea saltelei. Vei putea intra și ieși din pat fără dificultăți. De asemenea, atunci când căutați o saltea interioară este important nu numai numărul de spirale din saltea, ci și grosimea arcului spiralat.


Saltelele cu spumă cu memorie nu sunt recomandate persoanelor mai grele. Pe măsură ce poți avea senzația că te afunzi în saltea. Dar îți place senzația unei spume cu memorie decât ar trebui să alegi o saltea care are o spumă de densitate mare. Acest lucru va face salteaua mai susținută și vă va oferi acel sprijin suplimentar de care aveți nevoie.


Cea mai bună saltea după certificat

Când sunteți în căutarea celei mai bune saltele pentru somn, trebuie să știți că certificatele pe care le are compania pentru acea saltea sunt importante.


Certificatele arată că o saltea este o opțiune sănătoasă pentru somn. Este bine cunoscut faptul că saltelele din spumă sunt toxice. Cele mai multe saltele cumpărate sunt din spumă de memorie și acesta este motivul pentru care este important să fii un client educat și să știi ce cumperi.


Certificatul de saltea CertiPur arată că o saltea nu este toxică și nu are substanțe nocive. Acesta este cel mai important certificat dacă doriți să cumpărați o saltea cu spumă.


Certificatul de saltea Oeko-Tex arată că materialele textile de la saltele nu sunt dăunătoare pentru corpul dumneavoastră.


Există multe alte certificate care sunt importante pentru saltelele din latex, pentru saltelele organice și realizate din materiale speciale. Puteți alege o saltea sănătoasă pentru somn, știind ce cumpărați.


Alegeți-vă cea mai bună saltea după propriile preferințe! Ești singurul care știe ce face ca o saltea să se potrivească cel mai bine pentru tine!


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Produse conexe

bottom of page