top of page

Cum să alegi o saltea cu partenerul tău?

Când cumpărați o saltea numai pentru dvs., știți exact cum doriți salteaua și ce căutați.

Dar, atunci când aveți un partener și trebuie să împărțiți patul, acest lucru poate implica mai multă muncă.

De asemenea, este posibil să aveți nevoi diferite și ar trebui să ajungeți la un compromis.

Dar, sunt sigur că căutarea unei saltele împreună, ca un cuplu, este un lucru frumos și distractiv.

Trebuie doar să îți faci cercetările și să știi ce vrei, cum vrei să arate salteaua și, desigur, nivelul de confort pe care îl cauți într-o saltea.


Ce trebuie să faceți înainte de a intra în magazinul local cu partenerul dvs.:

1. Decideți dimensiunea saltelei de care aveți nevoie.

Acesta este primul lucru pe care trebuie să-l faci. Mărimea este cel mai important lucru la cumpărarea unei saltele. S-ar putea să fiți bine cu o saltea Queen size, dar partenerul dvs. ar putea dori o saltea King size. Totul depinde de cât spațiu doriți să aveți. Dacă unul dintre voi are nevoie de mai mult spațiu când dormiți, puteți merge cu siguranță cu salteaua King size.


2. Vorbește despre preferințele tale pentru saltea.


S-ar putea chiar să fii surprins că ai aceleași preferințe, în timp ce cauți o saltea. Dar, dacă nu este cazul, trebuie doar să discutați care sunt nevoile dvs. de somn.4. Vorbiți despre gama de preț a saltelei.


Înainte de a merge la magazin, trebuie să știi cât vrei să cheltui pe o saltea. Cunoașteți-vă bugetul și discutați împreună despre cât doriți să cheltuiți pe viitoarea dvs. saltea.5. Compromisul este probabil cheia, dacă partenerul tău caută ceva diferit decât vrei tu.


Încercați doar să găsiți ceva care să funcționeze excelent pentru amândoi.


După ce ați făcut cercetarea, a vorbit despre preferințele dvs., a face compromisuri, a decide în ceea ce privește nivelul de confort de care aveți nevoie într-o saltea și, de asemenea, gama de prețuri, atunci puteți merge cu siguranță la un magazin local și puteți alege salteaua. De ce este important să vă faceți cercetările înainte de a merge la magazin? Vă va fi mai ușor să alegeți salteaua și ca persoana care vinde să vă ajute mai bine.


Acum puteți merge la un magazin local și puteți testa împreună salteaua. Încercați să stați în pat, să vă culcați pe saltea câteva minute și simțiți confortul de care aveți nevoie amândoi. Asta te va ajuta să alegi salteaua perfectă la care visai.Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să veniți la magazinul nostru din Pensacola sau din Chișinău. Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta să alegeți salteaua ideală pentru cuplul dumneavoastră.


#confort #maxim #calitate #fericire #zimbet #somn #linistit #recomandari #pareri #testare #saltea #saltele

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page