top of page

Cum să știi dacă cumperi o saltea sănătoasă?

Când începem să căutăm o saltea nouă, căutăm nu numai o saltea pe care să dormim. Căutăm o saltea care să ne ofere soluția la problemele noastre.

Fie că avem nevoie de o soluție pentru:


- Nopti nedormite,


- Mai mult confort,


- Dureri de spate,


- Stres.


O saltea de bună calitate poate rezolva majoritatea acestor probleme sau vă poate face să vă simțiți mult mai bine după un somn confortabil de noapte.


Cum poți alege o saltea de calitate?

Acum piața este plină de diferite mărci de saltele, modele diferite, calitate diferită și, desigur, prețuri diferite. Deci, din care să alegeți și la ce să acordați atenție?


Certificate de calitate


Există certificate de cuplu care sunt foarte importante în lumea saltelelor. Aceste certificate afirmă că calitatea saltelei este bună. Nu conțin substanțe nocive. Unul dintre cele mai importante certificate sunt CertiPur și Oeko-Tex. Acestea certifică faptul că spuma și materialele textile utilizate în saltea sunt de bună calitate și nu au substanțe toxice. Există multe alte produse organice certificate, care, de asemenea, sunt foarte importante și utile atunci când optați pentru o saltea sănătoasă.


Dacă doriți să cumpărați o saltea de bună calitate, acordați atenție certificatelor pe care le oferă. De asemenea, o mulțime de mărci de saltele mari și bine cunoscute nu au certificate. Și au costat mulți bani. Plătești mii de dolari pentru o saltea care poate fi dăunătoare pentru sănătatea ta. Poate provoca iritații ale pielii și chiar probleme respiratorii.


Majoritatea saltelelor includ spumă în ea. Dar, spuma are părți bune și rele. Cel rău este că poate avea toxine care sunt dăunătoare pentru sănătatea ta. Și, poate avea o mulțime de efecte secundare. Acesta este motivul pentru care certificatele de saltea sunt atât de importante, atunci când cumpărați o saltea.


SALTEA MATCO oferă saltele de bună calitate, care au atât certificatele CertiPur, cât și certificatele Oeko-Tex. Dacă aveți întrebări despre produsele noastre, nu ezitați să sunați sau să vizitați magazinul nostru din Pensacola.


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Produse conexe

bottom of page