top of page

De ce sa cumperi o saltea Memory Foam?

Vreai o saltea cu memory foam dar nu stii multe detalii despre aceasta?

Saltelele din Memory sint considerate saltele inteligente deoarece ele identifica nevoile corpului uman si actioneaza in consecinta se modeleaza dupa formele corpului si-I memoreaza forma evitind punctele de presiune, in timp ce straturile interioare ramin ferme pentru a oferi un echilibru perfect intre confort si sustinere.
Dormi confortabil pe o saltea cu memory foam
Dormi confortabil pe o saltea cu memory foam

Salteaua din Memory intercepteaza umiditatea eliberata din organism in timpul somnului si gratie structurii sale speciale cu celulele deschise intercomunicate o elimina instantaneu asigurind un mediu de odihna uscat si sanatos, este antialergica nedeformabila si nu necesita o intretinere speciala.De ce sa cumperi o saltea Memory Foam? 6
De ce sa cumperi o saltea Memory Foam? 6

Ce beneficii aduce o saltea din Memory ?

Intr-o saltea cu spuma de memory, greutatea corpului este distribuita uniforma pe intreaga suprafata si va permite sa mentineti in mod natural o pozitie corecta pe tot parcursul somnului. Stratul de memory, materialul inovator sustine toate miscarile nocturne in orice pozitie pe care o gasiti mai confortabila. Totodata salteaua aduce beneficii anatomice excelente pentru circulatie si permite coloanei vertebrale si articulatiilor sa se odihneasca inr-un mod natural fara stres si tensiune musculara.

Cum sa curati salteaua cu memory foam?

Curatarea saltelei este o sarcina importanta pentru a avea un somn odihnitor si sanatos, dar care de cele mai multe ori este trecuta cu vederea. Praful, bacteriile, celulele moarte ale pielii, scamele, resturile alimentare , mirosul neplacut sau petele pot fi eliminate printr-o curatare atenta a saltelei.Cum sa curati salteaua cu memory foam?
Cum sa curati salteaua cu memory foam?


Intretinerea
Intretinerea unei saltele cu memory foam
Intretinerea unei saltele cu memory foam

Daca doriti ca salteaua Dumneavostra sa fi tot timpul curatata si intr-o forma optima pentru a va odihni, trebuie sa aveti grija la intretinere ei, va oferima citeva sfaturi:

  • Aspira periodic salteaua

  • Nu utiliza produse de curatare lichida

  • Alege o somiera corespunzatoare

  • Folositi pentru protectie o husa suplimentara

  • Lasati salteaua sa respire atunci cind schimbati lengeria

  • Este bine ca saltelele sa fie intoarse odata la trei luni pentru a asigura uzura uniforma inversind zona superioara (de cap) cu cea interioara (de picioare)

Salteaua cu Memory ofera un suport mai bun decit saltele clasice, este una dintre saltelele care se portiveste atat pentru maturi cit si pentru copii.


Matco Mattress Moldova iti pune la dispozitie livrarea gratuita a saltelelor cu memorie.


In magazinul nostru gasiti peste 30 modele de saltele pentru orice gust si buget!0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Produse conexe

bottom of page