top of page

De ce cresc prețurile la saltele în Chișinău, Moldova


Pandemia de COVID-19 a provocat un șoc economiei mondiale, perturbând lanțurile de aprovizionare și contribuind la întârzieri majore în transportul maritim.


Lipsa forței de muncă și creșterea cererii consumatorilor nu au făcut decât să agraveze această problemă.


Materia primă de producere a saltelelor ortopedice este în aprovizionare redusă și implică costul de transport în creștere, în consecință - prețurile la saltele sunt în creștere.


Matco Mattress Moldova, face tot posibilul pentru a menține un echilibru constant al prețurilor, pentru ca fiecare cumpărător să aibă posibiliatea de achiziționare a saltelor la preț accesibil.Camion de mare tonaj cu saltele ortopedice in Chisinau, Moldova
Camion de mare tonaj cu saltele ortopedice

Trecerea de la saltelele de lux la cele din gama medie ori econom.

  • În ultima perioadă, din lipsa puterii de cumpărare, clienții preferă să achiziționeze saltele din gama medie ori econom, și mai puțin din gama de lux.Achiziționare de saltele ortopedice in Chisinau, Moldova
Achiziționare de saltele ortopedice
  • Există o cerere sporită pentru saltelele mai puțin înalte, care sunt mai accesibile din punct de vedere financiar.

  • Încet dar sigur, se renunță la marimile atipice (nestandard) care implică mai multe costuri de producere, și se trece la saltelele de mărimi standard.

Oferte avantajoase la saltelele ortopedice

În această perioadă este important de găsit ofertele cele mai avantajoase la achiziționarea saltelelor ortopedice pentru a face o alegere cortectă.


Încercați să vedeți (probați) modelele de saltele înainte de a face comanda online.

Vizitați Showroom-ul Matco Mattress Moldova de pe str. Florării 4, Chisinău, pentru a proba saltelele și de a face diferență între colecții, modele și prețuri.
0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


Produse conexe

bottom of page