top of page

De ce oamenii doresc saltele din spumă de memorie?

Potrivit Wikipedia, spuma de memorie a fost dezvoltată în 1966 în baza unui contract de la Centrul de Cercetare al NASA pentru a îmbunătăți siguranța pernelor aeronavelor.


Charles Yost este persoana care a inventat spuma de memorie.

Produsul original a fost numit spumă T sau spumă temperată care a fost folosită ulterior ca companie de saltele și perne.


În zilele noastre folosim spumă cu memorie în aproape orice, începând de la scaune, mașini, canapele, saltele și chiar dormitoare.

Spuma cu memorie face parte din viața tuturor, deoarece este prezentă în casele, birourile și mașinile noastre. La început, costul spumei cu memorie era foarte scump, deoarece era considerat un lucru de lux.

După câțiva ani, a devenit mai accesibil, odată cu scăderea prețului.


Cea mai folosită spumă de memorie este în saltele, deoarece ne place să dormim pe ceva care este moale și confortabil.

Clienții noștri, cel mai adesea, întreabă despre saltele cu perne și saltele cu spumă cu memorie.

Dacă vreodată vă întrebați de ce oamenii vor să aibă acest tip de saltea și care sunt beneficiile unei saltele cu spumă cu memorie, să vedeți care sunt cele mai cunoscute beneficii ale unei saltele cu spumă cu memorie.



Se adaptează la corpul dvs. și se potrivește cu poziția somnului

Cred că acesta este primul motiv pentru care oamenii vor să cumpere saltele din spumă de memorie. Salteaua se adaptează corpului tău și acest lucru este confortabil și plăcut în timpul somnului. Acest lucru se întâmplă atunci când căldura corpului intră în contact cu spuma de memorie și apoi își recapătă forma după schimbarea poziției. Deci, indiferent cât de des îți schimbi poziția în timpul somnului, te vei simți întotdeauna relaxat în timpul somnului. Deoarece spuma cu memorie poate găzdui poziția somnului.



Fără partener perturbare și transfer de mișcare

Spuma cu memorie este un material perfect pentru salteaua ta, dacă vrei să împărți salteaua cu partenerul tău. De asemenea, transferul de mișcare aici nu este o problemă. Dacă partenerul tău se învârte toată noaptea, nu îl vei simți. Salteaua cu spumă cu memorie vă oferă rezistența la transferul mișcării, deoarece reduce tulburările din timpul somnului.


Ajută la ameliorarea durerii și a presiunii

Spuma cu memorie poate ajuta la reducerea presiunii în punctele în care avem cea mai mare nevoie - spate, șold, coloană vertebrală, umeri. Cea mai importantă, desigur, este coloana vertebrală, care poate rămâne într-o poziție neutră în timpul nopții și nu se va lăsa în saltea.


Există oameni care întâmpină probleme de spate. Spuma cu memorie este una dintre acele saltele care vă pot ajuta să vă calmați durerea, mai ales pentru cei care au artrită și fibromialgie. Acest lucru se întâmplă deoarece corpul nostru se simte cald în punctele în care avem durere. Spuma cu memorie este un material care răspunde la căldură, se poate modela la acele articulații dureroase pentru a ajuta la ameliorarea durerii.


Desigur, saltelele cu spumă cu memorie au multe beneficii, dar cel mai important este că vă poate oferi un somn de calitate în timpul nopții. Cu o saltea cu spumă cu memorie, te vei putea trezi fericit, mulțumit și relaxat.



0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Produse conexe

bottom of page