top of page

Dimensiunea Saltelelor Standarde SUA

Dimensiunile saltelelor sunt importante de știut, astfel încât să vă puteți aranja patul din dormitor așa cum doriți.


În Europa oamenii cumpără o mulțime de saltele la comandă, deoarece le place mai mult mobilierul la comandă și este puțin mai ușor cu dimensiunile saltelei.

Există câteva dimensiuni de saltele standard pe care le utilizează majoritatea.

Foarte puțini oameni caută saltele personalizate.

Cei care caută dimensiuni de saltele personalizate au nevoie de obicei pentru camionul sau barca lor.


Să vedem care sunt dimensiunile saltelei și cine le poate folosi:

Marime standarda SUA pentru saltele ortopedice
Mărime standardă SUA pentru saltele ortopedice

Saltea Twin

Dimensiunea saltelei twin este de 39 inch pe 75 inch


Salteaua twin este cea mai mică dimensiune a saltelei pentru patul unui copil, după salteaua pătuțului.


Dimensiunea saltelelor de la cea mai frageda virsta!
Dimensiunea saltelelor de la cea mai fragedă vîrstă!

Cine poate dormi pe o saltea TWIN?

Saltelele Twin sunt făcute pentru dormitorul pentru copii. Îți poți culca copilul pe un pat Twin sau dacă ai frați, poți avea două saltele Twin în aceeași cameră. Dacă nu aveți spațiu, folosiți paturile supraetajate pentru camera copiilor. Mulți clienți se întreabă: Pot utiliza salteaua twin pentru adulți?


Cu siguranță puteți pentru o noapte, dar pentru o perioadă mai lungă de timp este mai dificil să faceți asta. Motivul este că saltelele Twin vin prea scurte și înguste pentru adulți. Și la sigur, doriți să aveți o noapte nedormită doar din cauza asta. Nu se recomandă saltele Twin pentru adulți, deoarece considerăm că ar trebui să ai suficient spațiu și confort pe saltea.


Saltea Twin XL

Dimensiunea saltelei Twin XL este de 39 inch pe 80 inch


Cine poate dormi pe saltelele Twin XL?

Saltelele Twin XL nu sunt foarte utilizate saltelele. Dar, unor părinți le place o astfel de saltea pentru dormitorul copilului lor. Ea se potrivește cel mai bine copiilor mai înalți deoarece vin puțin mai mari decât salteaua obișnuită.


Saltea Full

Dimensiunile acestei saltelei sunt de 54 inch pe 75 inch


Cine poate folosi salteaua de dimensiuni Full?

Saltelele Full pot fi utilizate de copii și adulți. Este dificil să culcați doi adulți pe salteaua Full, dar se poate face excepție pentru o perioadă scurtă de timp, . Salteaua Full este cea mai bună în cazul cînd este folosită pentru un copil sau un adult. Dacă nu aveți un dormitor imens, dar doriți un pat mai mare atunci această dimenisiune va fi cea mai bună opțiune.


Saltea cu dimensiuni Queen

Mărimea saltelei Queen size este de 60 inch pe 80 inch


Cine poate dormi pe salteaua Queen? Oamenii cărora le place spațiul în patul lor din dormitor. Puteți dormi singur pe salteaua Queen sau puteți dormi cu partenerul. Salteaua Queen size este cea mai căutată dimensiune a saltelei din SUA. Prețul unei astfel de saltele este accesibil pentru toți.


Saltea King size

Dimensiunea saltelei King este de 76 inch pe 80 inch


Vrei salteaua King size în dormitorul tău? Trebuie să aveți un dormitor mai mare pentru a vă potrivi cu saltea King. Salteaua King size este perfectă pentru familia dvs., dacă vă place să dormiți împreună. Vei avea suficient loc pentru toată lumea, partenerul tău, copiii tăi și chiar animalul tău de companie. Numim saltele King size saltea de familie, deoarece este suficient de mare pentru a se potrivi tuturor membrilor familiei tale. Cu siguranță puteți dormi singur pe o saltea King și vă veți bucura de somnul confortabil în patul vostru.


Saltea King

Saltelele King au dimensiunea de 72 inch pe 84 inch


Cui îi place saltele King California? În comparație cu Twin XL, Salteaua King este orientată pentru persoanele mai înalte. Salteaua King King este mai lungă decât Salteaua King, dar este și puțin mai îngustă. Dacă vă place un pat mai lung decât o saltea King size, această saltea este alegerea excelentă.

Sper că v-am ajutat să alegeți dimensiunea saltelei pentru dormitorul dvs. Dacă tocmai ați cumpărat o casă nouă sau ați mutat într-un loc nou, cel mai probabil, veți avea nevoie de mai mult de o dimensiune a saltelei.


Indiferent de dimensiunea saltelei de care aveți nevoie - saltea twin, saltea Twin XL, saltea completă, saltea Queen, saltea King sau saltea California King, vă putem ajuta să alegeți dimensiunea perfectă a saltelei pentru dormitorul dvs.


Magazinul nostru de saltele din Chișinău va oferă o mare diversitate de saltele și vă puteți alege cel mai bun model de saltele, stil și dimensiune.

Sectorul Rîșcani, str. Florării 4.


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page