top of page

Ce este o saltea cu arcuri individuale?

Un somn bun va va ajuta sa va recuperati atat fizic cit si emotional.

Anume salteau ortopedica joaca un rol principal pentru odihna Dumneavoastra.


Piata ofera destul de multe optiuni de saltele ortopedice cu arcuri, insa in esenta saltelelelor se clasifica in doua categorii saltelele ortopedice cu arcuri independente si dependente.

Pozite corp pe saltea cu arcuri individuale
Pozite corp pe saltea cu arcuri individuale


De aici rezulta intrebarea care bloc cu arcuri e mai bun - Poket sau Bonnel?

Vom analiza putin mai profun aceasta intrebare. Blocul clasic de arcuri dependente timp indelungat a fost sistemul preferat pentru producerea mobilierului tapitat, din simpla lipsa a unei alternative, totusi si astazi aceasta ramine un bloc actual pe piata.Diferenta intre arcurile individuale si cele in bloc
Diferenta intre arcurile individuale si cele in bloc


Arcurile Bonnel sint interconectate, datorita acesteti structuri sarcina este distribuita uniform perimetral saltelei.


Modelul dat va fi o varianta excelenta pentru copii, adolescenti si persoane cu greutati medie. Dar atunci cind greutatea unei persoane depaseste sarcina maxima declarata, arcurile in locrurile de presiune maxima se vor intinde si aceasta va creea efectul unui hamac structura se va deforma fara a pute fi restabilita.

Blocurile cu arcuri Poket se contracta indivudual urmind presiune exercitata asupra lor in conformitate cu forta acestei presiuni, deoarece diferite parti ale corpului exercita o presiune integrala asupra saltelei de dormit, nivelul de sustinere a coloanei vertebrale va varia la fel.


Salteua cu arcuri individuale poseda un efect anatomic fiecare unitate de arc independent reproduce cu exactitate contururile corpului cu toate curburile fiziologice ale acestuia si dvs va veti trezi odihnit si plin de energie pozitiva.


Anumite modele dau o rezistenta de pina la 150 kg pe loc de dormit. Chiar si atunci cind doua persoane dorm pe o saltea cu mase corporale total diferite, ele nu vor simti nici un disconfort in timpul somnului.

MATCO Mattress iti pune la dispozitie livrarea gratuita pentru orice tip de saltele cu arcuri individuale, perioada de livrare poate varia in dependenta de producerea saltelei.


MATCO Mattress va propune un grafic de plata in rate fara dobinda la produsele noastre.

Va asteptam cu drag in showroomul nostru de saltele situat pe strada Florariei 4 sectorul Riscani, vom fi bucurosi sa va ajutam sa alegeti ceva bun pentru un somn perfect.


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Produse conexe

bottom of page