top of page

Ce este o saltea Matco Universal 20?

Daca nu ai ales ceva inca potrivit pentru un somn calm si linistit noi iti propunem salteau Matco Universal 20.


Salteau Universal 20 o puteti gasi in magazinul nostru din or. Chisinau

Salteaua este formata dintr-o unitate cu arc Bonnell. Arcurile sint realizate din sirma de otel cu grosimea de 2,2 mm.Ce este o saltea Matco Universal 20cm - Chisinau, Moldova
Ce este o saltea Matco Universal 20?

Un arc de cinci bobine se micsoreaza la mijloc raza bobinei scade mai inti secvential apoi creste.


Toate arcurile saltelei sint interconectate printr-o spirala de sirma de arc otel cu continut ridicat de carbon.

Diametrul unui arc este de 72 mm adica aproximativ 160 de arcuri pe metro patrat. Deasupra si sub blocul arcului exista straturi de pisla termica cu o densitate de 1200g/mp.


Un strat de cauciuc spumos cu o densitate de 28 g mp este asezat deasupra pislei termice.Husa saltelei este formata din trei straturi matlasate din tesuturi netesuta, poliester de captuseala si tesatura jacquard ( 50% tesetura naturala+50% poliuretan ).


Salteau Matco Universal 20 are sistem vara/iarna si este prevazuta cu buton de aersire. Pentru a prelungi durata de viata si pentru a-ti mentine salteaua curata, indicat este sa iti cumperi o husa pentru aceasta. Greutatea recomandata la 70-80 kg de persoana.
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii la numerele de telefoane /22/902336; 79903080 sau sa veniti in showroomul nostru situat pe strada Florarie 4 sectorul Riscani, programul de lucru de luni pina simbata de la ora 9.00-18.00.


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Produse conexe

bottom of page