top of page

Saltea Ortopedică OrthoOptim cu arcuri Bonell H 25 cm, 30 cm

Arcurile Bonell oferă o distribuție uniformă a greutății și o durabilitate sporită, în timp ce grosimea de 25 - 30 cm asigură un nivel superior de susținere și amortizare.


Saltea Ortopedică OrthoOptim cu arcuri Bonell de 25 cm este o opțiune ideală pentru cei care caută un suport și un confort optim pentru spate. Acestă gamă de saltea o puteți procura la Compania Matco Mattress Moldova pe str. Florării 4, sec Râșcani, or. Chișinău !!!


Matco Mattress Moldova / Saltea Ortopedică OrthoOptim 25 cm, str. Florarii sec. Râșcani, or. Chișinău

Saltelele OrthoOptim cu arcuri bonell cu înălțimea de 25 - 30 cm beneficiază de bandă 3D de aerisire. Aceste caracteristici contribuie la circulația și ventilația optimă a aerului în saltea, asigurând în același timp un nivel adecvat de confort și susținere pentru utilizator.


Arcurile Bonell cu diametrul de 72 mm și grosimea de 2,2 mm sunt ideale pentru utilizarea în diverse aplicații, precum realizarea saltelelor sau așezarea bazelor de pat. Aceste arcuri oferă un nivel adecvat de suport și confort, asigurând o distribuție optimă a presiunii în timpul somnului.

Sârma lecuidală cu grosimea de 1,4 mm leagă fiecare rând de arcuri de următorul, asigurând astfel o conexiune sigură și stabilă între ele. Această legătură este importantă pentru menținerea structurii și funcționării adecvate a acestora, contribuind la distribuția uniformă a greutății și absorbția șocurilor.

Salteaua OrthoOptim este concepută pentru a oferi un suport optim pentru întregul corp și pentru a promova un somn odihnitor. Adăugarea unui termostrat cu densitatea de 1200 gr/m2 adaugă în plus confort termic, asigurând temperatura optimă a corpului pe perioada somnului și eliminând riscul de transpirație excesivă.


Salteaua OrthoOptim este cu strat de poliuretan cu densitatea de 25 kg/m3 și înălțimea de 4 cm este o opțiune potrivită pentru cei care caută un nivel mediu de susținere și confort. Densitatea relativ scăzută a stratului de poliuretan poate duce la o ușoară comprimare în timp, dar înălțimea de 4 cm asigură o potrivire bună pentru majoritatea persoanelor.
Salteaua OrthoOptim este proiectată cu 160 de arcuri pe metru pătrat, ceea ce asigură un suport adecvat și o distribuție echilibrată a presiunii în timpul somnului. Aceasta ajută la menținerea unei poziții corecte a coloanei vertebrale și poate contribui la reducerea disconfortului sau durerilor de spate.
Salteua OrthoOptim are margine anti-lăsare, ceea ce înseamnă că este concepută pentru a păstra forma și suportul adecvat pe toată durata utilizării. Acest lucru ajută la asigurarea unei poziții corecte a coloanei vertebrale și a unui somn confortabil și odihnitor.
Salteaua OrthoOptim cu arcuri bonell este caracterizată prin duritatea sa înaltă, ceea ce o face adecvată pentru orice persoană. Această saltea oferă un suport și o stabilitate optimă pentru coloana vertebrală, contribuind la alinierea corectă a corpului și reducând eventualele dureri de spate. Datorită acestor caracteristici, aceasta poate fi aleasă de către orice persoană în căutarea unei saltele ferme și confortabile.
0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


Produse conexe

bottom of page