top of page

Saltea Ortopedică Matco Pocket + Memory Foam

Compania Matco Mattress din Moldova pe str. Florarii 4, sec. Râșcani or. Chișinau oferă o gamă largă de saltele ortopedice!


Matco Pocket + Memory foam, este o opțiune excelentă care combină suportul optim pentru coloana vertebrală oferit de nucleul de arc individuale cu proprietățile de modelare și alinare a presiunii ale spumei cu memory, acest tip de saltea este ideal pentru cei care caută un somn confortabil și relaxant, precum și susținerea corectă a corpului pe durata nopții.


Matco Pocket + Memory Foam

Salteaua ortopedică Matco Pocket + Memory foam aduce benificiile de susținere și confort pentru un somn odihnitor. Datorită designului ortopedic, salteaua asigură alinierea corectă a coloanei vertebrale și reduce presiunea asupra punctelor de presiune, cum ar fi umerii și șoldurile. În plus, stratul de spumă cu memorie se mulează perfect după forma corpului, oferind un suport personalizat și eliminând disconfortul.


Această saltea este recomandată în special persoanelor care suferă de dureri de spate sau alte afecțiuni musculoscheletice, salteaua ajută la alinierea coloanei vertebrale și la eliberarea presiunii exercitate asupra spatelui, astfel reducând disconfortul și durerea.

Aceasta poate contribui la îmbunătățirea calității somnului și la ameliorarea simptomelor asociate durerilor de spate.

Această saltea este proiectată pentru a ajuta la alinierea corectă a corpului în timpul somnului și pentru a reduce punctele de presiune.


Este recomandată pentru cei care suferă de dureri de spate sau pentru oricine dorește un somn odihnitor și confortabil.
0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


Produse conexe

bottom of page