top of page

Salteaua Twin mărime standardă în SUA

Există o mare varietate de saltele Twin, trebuie doar să o găsiți pe cea care vi se potrivește cel mai bine, când doriți să treceți copilul de la pătuț la un pat obișnuit cu platformă.


Salteaua Twin este cea mai bună opțiune.

Copilul tău va iubi noul său pat.


Dimensiunea saltelei Twin este perfectă pentru copii și are dimensiunea în lățime de 38 inch și în lungime de 75 inch.


Dimensiunea Saltelei TWIN
Dimensiunea Saltelei TWIN
Puteți folosi o saltea Twin size:

- pe pat platformă;

- pe paturi supraetajate;

- somiere.


Saltelele Twin size sunt utilizate cel mai frecvent pentru camera copiilor. Dimensiunile acestor saltele sunt perfecte pentru ei. Dar, dacă ești singur și ai rămas fără spațiu, poți folosi salteaua dată pentru tine.


Cele mai populare sunt paturile suprapuse. Dacă aveți frați, paturile supraetajate sunt ușor de instalat și utilizat. Părinții folosesc acest tip de pat, deoarece pot găzdui doi copii în aceeași cameră.


Mulți părinți le place să facă cumpărături pentru un set de saltele Twin, inclusiv rama patului, arcul pentru cutie și salteaua.

Setul de saltele este ușor de instalat, iar patul dvs. este pregătit pentru un somn relaxant.


Saltea din spumă Twin

Salteaua din spumă Twin sunt una dintre cele mai cumpărate saltele din magazin. Părinților le place salteaua din spumă, deoarece este fermă, ușor de livrat, iar prețurile sunt accesibile.


Salteaua Innerspring Twin

Saltelele Twin Innerspring sunt prevazute cu topper suprapus la salteaua propriu-zisă. Sistemul innerspring confortul care îl oferă salteaua. Dacă ea are un sistem bun de sprijin, înseamnă că ai făcut o alegere bună. Aceste tip de saltele durează mai mult și sunt mai confortabile.


Salteaua Memory Foam Twin size

Fîșia din spumă cu memorie Twin size este moale și se adaptează corpului. Dacă copilul dvs. are 3-5 ani, se recomandă o saltea cu un nivel de rigiditate mai înalt. Saltelele cu spumă de memorie se potrivesc mai bine adolescenților. Copii pînă la vîrsta de 10-12 ani au nevoie de o saltea mai fermă.


Pentru a alege corect o saltea pentru copii trebuie de luat în considerare următorii factori:


Saltele Ortopedice pentru copii
Saltele Ortopedice pentru copii MATCO MATTRESS
Tipul patului

Dacă aveți deja un pat cu platformă în camera copilului dvs., atunci vă este mai ușor să începeți să căutați o saltea. Știți deja dimensiunea patului și vă ramîne doar să alegeți modelul saltelei. Dacă platforma patului sau cadrul metalic pe care îl aveți are un profil redus, ar trebui să luați în considerare să căutați un arc de cutie. Baza dormitorului la fel ca și înălțimea carcasului care se masoara de la baza metalică și pînă la marginea carcasului, joacă un rol important la momentul alegerii saltelei. Salteaua trebuie să fie puțin mai înaltă decît marginea patului pentru ai oferi copilului un nivel înalt de confort.

Tipul saltelei și duritatea saltelei

Există atât de multe tipuri de saltele pe piață, încât uneori este dificil să îl alegi pe cel potrivit. De aceea optați pentru o saltea cu un nivel de duritate înalt fie spumele de poliuretan care: - contribuie la reglarea umidității și a temperaturii,

- împiedică apariția acarienilor,

- nu transpiră corpul în timpul somnului deoarece este permiabilă la aer;,

fie pe bază de arcuri cu cocos care oferă rigitate saltelei sau fară cocos dar cu arcuri mai rigide.

Pe măsură ce copii cresc, puteți schimba salteaua pe una mai moale. Dar, când sunt mici, ar trebui să doarmă pe o saltea fermă. Corpul lor are nevoie de un sprijin bun pentru alinierea coloanei vertebrale. Primul lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare atunci când cumpărați o saltea este o fermitate a saltelei.

Prețul saltelei

Prețul saltelei este important, mai ales dacă aveți mai mult de un copil. Dacă sunteți în căutarea saltelelor pentru paturile supraetajate, cu siguranță veți avea nevoie de o ofertă bună la saltele. Magazinele de saltele au de obicei cele mai bune prețuri în perioada sărbătorilor. Însă, dacă intenționați să cumpărați două sau mai multe saltele, puteți obține o altă reducere ca ,,client fidel” a magazinului cu condiția că pe viitor vă veți reîntoarce pentru achiziții noi.


Confort

Patul copilului dvs. trebuie să fie confortabil dacă doriți ca copilul dvs să doarmă bine toată noaptea. Somnul este important pentru toți copiii, deoarece ajută creierul să se dezvolte și le este mai ușor să se concentreze asupra lucrurilor în timpul zilei.


Rezistența în timp

Salteaua copilului dvs. trebuie să fie nu numai confortabilă, ci și durabilă în timp. Copiilor le place să se joace, să sară pe patul lor, să-și mănânce gustarea, să coloreze și multe alte activități pe pat. Salteaua pe care o alegeți în camera copilului dvs. trebuie să fie durabilă în timp, dacă calitatea saltelei este scăzută, atunci si viața saltelei va fi scurtă.


Dimensiunea saltelei

Mărimea saltelei depinde de spațiul pe care îl aveți în dormitorul copilului. Dacă dorești să schimbi pătucul copilului, atunci salteaua Twin are cea mai bună dimensiune pentru copii. Când copilul dvs. este mai mare, puteți alege o saltea de dimensiune mai mare. Salteaua Queen este, de asemenea, o opțiune dacă aveți suficient spațiu în camera copilului. Somnul este una dintre principalele priorități la copii, iar o saltea bună îi poate ajuta să se relaxeze și să doarmă strâns. Puteți chiar să mergeți la cumpărături cu copilul dvs. dacă este puțin mai mare pentru a vedea care sunt preferințele sale pentru saltele.

Dar, este important să rețineți că saltelele prea moi nu sunt recomandate copiilor mici. Au nevoie de o saltea mai fermă pentru corpul lor, pentru a avea o aliniere corectă a coloanei vertebrale.

Pe măsură ce copiii sunt încă în proces de creștere și corpul lor se dezvoltă, au nevoie de o saltea cu straturi de sprijin bune.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Produse conexe

bottom of page