top of page

Saltele MATCO MemoLatex – ultima tehnologie de producere a saltelelor

În zilele de astăzi tehnologiile de producere a saltelelor se dezvoltă pe zi ce trece, ceea ce permite fabricarea tuturor tipurilor de saltele, indiferent de dorințele noastre, dimensiunile necesare, nivelul de duritate, tipurile de husă, modul de aerisire, etc. La moment pe piață poți găsi o gamă largă de saltele ortopedice, cum ar fi saltele cu arcuri individuale sau în bloc, poliuretan, memory, latex, etc, cît și combinații între acestea.Saltele MATCO MemoLatex – ultima tehnologie de producere a saltelelor
Saltele MATCO MemoLatex – ultima tehnologie de producere a saltelelor

Ultima tendință în tehnologiile de producție sunt saltelele MemoLatex. Acestea au înălțimea de 21 cm, dintre care 18 cm baza de latex, iar 4 cm stratul de memory. Aceste saltele se caracterizează prin faptul că datorită celor două tipuri de materiale, salteaua obține o duritate dublă. Achiziționînd o astfel de saltea, vei dispune de două părți ale saltelei, una fiind anatomică, iar cealaltă ortopedică. Partea anatomică este mai moale, datorită stratului de memory, iar partea ortopedică este cea din latex, care este mai dură. Aceste saltele sunt confecționate din materiale italiene naturale și reciclabile. Latexul este un material natural, flexibil și confortabil. Acesta nu reține umezeala, este hipoalergic și antibacterian, iar memory este o spumă vascoelastică ce distribuie presiunea și greutatea corpului pe toată suprafața saltelei. Combinația dintre latex și memory oferă saltelei un grad înalt de confort, fiind cel mai perfect model de saltea pentru persoanele ce doresc să aibă parte de luxul în dormitor. Saltelele MemoLatex se adaptează perfect corpului, redă un confort maxim indiferent de poziția de somn sau punctele de presiune, ajută la relaxarea tuturor mușchilor în timpul somnului și oferă o circulație corectă a sîngelui. De asemenea, acest tip de saltele sunt dotate cu husă detașabilă cu fermoar, ce poate fi scoasă și curățată cu ușurință și cu bandă 3D de aerisire, ce permite o ventilare corespunzătoare și o circulație permanentă a aerului în interiorul saltelei.

Pentru a proba saltelele Matco MemoLatex nu ezita să ne vizitezi în showroom-ul nostru ce se află pe str.Florăriei 4, sec. Rîșcani, municipiul Chișinău.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

留言


Produse conexe

bottom of page