top of page

Saltele Ortopedice cu arcuri Bloc sau Individuale

Saltelele Ortopedice cu arcuri bloc, tip Bonell, sunt mai rigide și oferă un suport uniform pentru întreg corpul, fiind potrivite pentru cei care au nevoie de o susținere mai fermă a corpului. Pe de altă parte, saltelele cu arcuri individuale, tip Pocket, oferă o distribuție mai bună a presiunii, adaptandu-se mai bine la forma corpului și diminuând transferul de mișcare între parteneri în timpul noptii. În funcție de preferințele personale, aceste caracteristici pot influența alegerea unei saltele ortopedice potrivite nevoilor tale.

La Compania MATCO Mattress din Chișinău, specialiștii sunt disponibili pentru consultări în domeniul saltelelor ortopedice, oferind soluții personalizate pentru a satisface nevoile diferite ale clienților. Aceștia ajută persoanele care sunt în dubii cu privire la alegerea între saltelele cu arcuri Bonell sau Pocket, pentru a le asigura un somn odihnitor și confortabil. Prin produsele specializate și soluțiile adaptabile, MATCO Mattress se asigură că toți clienții se simt mulțumiți și beneficiază de calitate superioară.


SalteleOrtopedice By MATCO , str. Florarii 4, sec. Râșcani, or. Chișinău

De ce să alegi saltea ortopedică cu arcuri tip Bonell - Este important să ții cont de calitatea materialelor și de structura saltelei atunci când faci o alegere. Saltelele ortopedice cu arcuri Bonell sunt apreciate pentru raportul avantajos între preț și calitate, având posibilitatea de a alege gradul de rigiditate în funcție de preferințe. De asemenea, rezistența arcurilor poate contribui la menținerea unei poziții corecte în timpul somnului și la o durată lungă de exploatare a saltelei.


De ce să alegi saltea ortopedică cu arcuri tip (Individuale) Pocket - Saltelele ortopedice cu arcuri individuale (Pocket) sunt o alegere excelentă pentru cei care caută suport personalizat și confort maxim. Arcurile acționând individual se mulează după forma corpului, susținand punctele de presiune precum umerii și șoldurile, dar lasând spatele drept pentru o bună postură. Beneficiile includ scaderea tensiunii la nivelul capilarelor și menținerea unei circulații sanguine optime iar "efectul de balansare" impiedică mișcarea unei persoane să afecteze pe cealaltă. Aceste caracteristici fac ca saltelele Pocket să ofere un somn odihnitor și fără perturbări.
Alegerea între saltelele ortopedice cu arcuri Bonell sau arcuri Pocket depinde de preferințele personale și de nevoile individuale. Saltelele cu arcuri Bonell sunt mai ferme și mai puțin susceptibile la deformări, dar pot oferi mai puțină izolare a mișcării, în timp ce saltelele cu arcuri (individuale) Pocket oferă o distribuție mai bună a greutății corpului și o izolare mai mare a mișcării, dar pot fi mai scumpe. Este recomandat să testezi ambele tipuri de saltele pentru a decide care se potrivește mai bine nevoilor tale.

Companiei Matco Mattress Moldova, oferă o varietate de saltele cu arcuri de tip (individuale) Pocket și arcuri Bonell la prețuri competitive. Contactează-i pentru a obține mai multe detalii în legatură cu prețurile și dimensiunile disponibile, astfel vei putea lua o decizie informată în alegerea saltelei potrivite pentru tine.

Acuri Bonell sunt tipul de arcuri folosite în saltelele ortopedice pentru a oferi suport și confort corect coloanei vertebrale în timpul somnului. Aceste saltele sunt proiectate pentru a ajuta la relaxarea mușchilor și reducerea punctelor de presiune, contribuind astfel la un somn odihnitor și confortabil.
Acuri Pocket este un tip de arcuri folosit în saltele ortopedice pentru a asigura un suport mai ferm și o distribuție uniformă a presiunii pe întreaga suprafață a saltelei. Aceste arcuri individuale sunt încapsulate în buzunare individuale de material textil, oferind o mai mare rezistență și un nivel sporit de confort pentru utilizator.0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Produse conexe

bottom of page