top of page

Somiere cu lamele ortopedice confecționate din metal

Somiere cu lamele ortopedice confecționate din material rezistent pot oferi suport ergonomic și durabil. Acestea sunt pe picioare de metal.


Aceaste somiere pot fi achiziționate la SHOWROOM Matco Mattress Moldova din or. Chișinău, str. Florarii 4, sec. Râșcani, oferind un acces convenabil pentru cei interesați.


Somiere Matco / str. Florarii 4, sec. Râșcani, or. Chișinău

Fiecare somieră este fabricată cu atenție și atenție la detalii pentru a asigura două grade de rezistență - unul mai ușor și unul mai greu, pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui utilizator. Aceasta înseamnă că putem oferi opțiuni în funcție de preferințele și cerințele fiecărei persoane, astfel încât să se asigure un confort optim și un somn odihnitor.


O somieră cu 26 și 34 de lamele ortopedice este o opțiune excelentă pentru suportul optim al saltelei. Această configurație de lamele permite distribuirea uniformă a greutății corpului pe întreaga suprafață, asigurând astfel o poziție corectă a coloanei vertebrale și o relaxare corespunzătoare a mușchilor în timpul somnului. Aceasta poate contribui la reducerea durerilor de spate și îmbunătățirea calității somnului.

Dimensiunea cadrului metalic a somierii este de 30 x 30 x 1,5 cm în înălțime, ceea ce o face a fi compactă și ușor de transportat și amplasat în orice cameră. Având un cadru metalic, somiera oferă rezistență și suport pentru orice tip de saltea ortopedică, asigurând un somn confortabil și odihnitor.

Picioarele somierei au o înălțime de 20 cm, ceea ce le face potrivite pentru a susține în mod stabil și confortabil somiera Această specificație indică faptul că somiera poate suporta o greutate de până la 150 de kilograme fără a avea probleme, fiind suficient de rezistență pentru a susține acest nivel de greutate.


Aceste somiere cu lamele ortopedice sunt ideale pentru stabilizarea și susținerea corectă a saltelelor, asigurând un confort optim în timpul somnului. Materialul rezistent garantează o durabilitate sporită și se pot potrivi cu succes atât pentru paturile cu picioare de metal, cât și pentru cele de tip rabatabil. Livrarea gratuită în orice sector al or. Chișinău este un beneficiu adițional pentru clienți.0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


Produse conexe

bottom of page