top of page

Un ingredient care vă va curăța salteaua

Din când în când trebuie să ne curățăm salteaua.


În timp, salteaua pe care dormim, în fiecare noapte, poate dezvolta miros, pete, acarieni.

Vrem să ne asigurăm că salteaua noastră rămâne curată și proaspătă.

Dacă aveți copii mici sau animale de companie, este recomandat să curățați salteaua mai des. Deoarece șansele sunt mai mari ca salteaua să aibă pete pe ea.

Există multe modalități și soluții pentru a curăța o saltea. Dar, astăzi, vrem să vorbim despre un ingredient special care vă va ajuta să vă curățați salteaua în câteva minute.

Bicarbonatul de sodiu este ingredientul care va face salteaua să arate mai bine. Ne place să folosim bicarbonat de sodiu, deoarece acesta este un mod ieftin și natural de a vă curăța salteaua.


Cum se folosește bicarbonatul de sodiu pe saltea?


1. Presară bicarbonatul de sodiu


Puteți presăra bicarbonatul de sodiu pe saltea. După aceea, puteți încerca să-l frecați cu degetele sau cu o perie. Acest lucru va ajuta la eliminarea tuturor transpirației și a mirosului corpului nostru, acumulat în timp.


2. Lăsați bicarbonatul să absoarbă mirosul timp de câteva minute


Puteți lăsa bicarbonatul de sodiu pe saltea timp de 10 minute sau până la o oră, până ajungeți la pasul următor. Acest lucru va oferi saltelei un aspect proaspăt și, de asemenea, va dezodoriza salteaua.



3. Aspirati salteaua


După ce ați lăsat salteaua să se aerisească, puteți începe să o aspirați. Acest lucru va elimina tot praful, părul și mirosul de pe saltea. Va trebui să aspirați salteaua de mai multe ori, pentru a putea curăța salteaua.


Dacă aveți pete în saltea precum sânge, urină și alte tipuri de pete, veți avea nevoie de ceva mai puternic pentru a îndepărta acele pete. Puteți folosi bicarbonat de sodiu și oțet, pentru a îndepărta petele menționate mai sus.


Tot ce trebuie este să introduceți puțină apă în pata saltelei, să stropiți bicarbonat de sodiu și să o frecați în saltea, lăsați-o să se usuce. După aceea, puteți aspira bicarbonatul de sodiu și pulverizați oțetul diluat cu apă.


De asemenea, este important să investiți într-un bun protector pentru saltele. Deoarece acest lucru vă va ajuta să vă păstrați salteaua curată și proaspătă pentru mai mult timp.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Produse conexe

bottom of page