• Expert in dormit

Necesitatea achiziționării unei protecții pentru saltea

Actualizată în: 25 Iun. 2020

Calitatea și îngrijirea saltelei reprezintă un rol important pentru sănătatea noastră. O saltea îngrijită ne va oferi confortul pentru o perioadă lungă de timp, de aceea un factor important este achiziționarea unei protecții pentru saltea.

Husa de protecție a saltelei trebuie să fie confecționată din materiale calitative, tratate împotriva acarienilor și anti-alergice. La fel, trebuie să regleze temperatura corpului și să absoarbă umiditatea.


Husa de protectie pentru saltea

De obicei, aceasta are forma unui cearșaf, fiind prevăzută la capete cu cîte un elastic, pentru a permite fixarea saltelei. De asemenea, sunt huse care sunt dotate cu elastic de jur împrejur sau huse cu fermoar ce acoperă întreaga saltea. După dorință, poți opta pentru husă simplă sau una impermiabilă.


În cazul în care alegi o husă simplă, ar fi de dorit să optezi pentru una rezistentă, ce asigură căldură în perioada rece a anului și este matlasată, cusută pe toată suprafața în casete mici. Iar în momenul în care ai copii mici sau vreai să protejezi salteaua de lichide și pete nedorite, ai putea alege o husă impermiabilă.


Nu uita, o protecție adecvată mărește durata de viață a saltelei cu circa 50%, o apără de pete, praf și umezeală.


#saltea #saltele #salteamd #salteaortopedica #salteleortopedice #salteapat #protectiesaltea #protectiesalteaortopedica #husaimpermiabila #husaprotectie #salteleortopedicemd #saltealacomanda #salteachisinau #chisinau #moldova #salteamoldova #salteablog #confort #alegere

Contactați-ne

Str. Florării 4, Parter

or. Chișinău, Moldova

info@salteleortopedice.md

Tel: (22) 90-23-36

Mob: 79903080

Program de lucru

Luni - Vineri

9:00 - 18:00

 

Sâmbătă, Duminică

Închis​

Relații Clienți
Înregistrează-te la promoții
  • Saltele Ortopedice in YouTube
  • Saltele Ortopedice by MATCO Mattress
  • Saltele Ortopedice in Facebook
  • Saltele Ortopedice in Pinterest

© 2008 - 2020 SALTELEORTOPEDICE.MD by MATCO Mattress USA - Toate drepturile rezervate