top of page

Necesitatea achiziționării unei protecții pentru saltea

Calitatea și îngrijirea saltelei reprezintă un rol important pentru sănătatea noastră. O saltea îngrijită ne va oferi confortul pentru o perioadă lungă de timp, de aceea un factor important este achiziționarea unei protecții pentru saltea.

Husa de protecție a saltelei trebuie să fie confecționată din materiale calitative, tratate împotriva acarienilor și anti-alergice. La fel, trebuie să regleze temperatura corpului și să absoarbă umiditatea.


Huse de protectie pentru saltelele ortopedice
Husa de protectie pentru saltea

De obicei, aceasta are forma unui cearșaf, fiind prevăzută la capete cu cîte un elastic, pentru a permite fixarea saltelei. De asemenea, sunt huse care sunt dotate cu elastic de jur împrejur sau huse cu fermoar ce acoperă întreaga saltea. După dorință, poți opta pentru husă simplă sau una impermiabilă.


În cazul în care alegi o husă simplă, ar fi de dorit să optezi pentru una rezistentă, ce asigură căldură în perioada rece a anului și este matlasată, cusută pe toată suprafața în casete mici. Iar în momenul în care ai copii mici sau vreai să protejezi salteaua de lichide și pete nedorite, ai putea alege o husă impermiabilă.


Nu uita, o protecție adecvată mărește durata de viață a saltelei cu circa 50%, o apără de pete, praf și umezeală.


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Produse conexe

bottom of page