top of page

Necesitatea achiziiționării unui Topper de tip rulou.

Cerințele ce trebuie să le îndeplinească acesta

Pentru o odihnă bună, fiecare din noi are nevoie de o saltea nu doar calitativă, dar și potrivită corpului nostru.  În unele cazuri se întîmplă ca salteaua aleasă să nu fie pe placul tău sau să nu ți se potrivească după duritate, înălțime sau alte criterii.

Nu este cazul să te indispui că vei fi nevoit să schimbi salteaua. Mereu există o soluție, cum ar fi topperul de saltea. Acesta îți poate oferi toate caracteristicile necesare corpului tău în timpul somnului pentru a avea parte de o odihnă sănătoasă.


Saltele de tip rulou pentru pat
Saltea topper de tip rulou pentru pat


Dacă suprafața pe care dormi este prea dură, poți alege un topper moale și gros, cum ar fi cel cu memory. Iar în cazul că salteaua îți pare prea moale sau dacă vrei să scapi de durerile de gît, spate sau umeri, atunci ar fi cazul să optezi pentru un topper mai dur, ca cel din poliuretan sau latex. În momentul în care tu și partenerul optați pentru 2 niveluri de duritate diferite, ar fi bine să alegi un topper ce acoperă doar partea ta de pat.


Dacă te numeri printre persoanele care transpiră în mod excesiv în timpul nopții, atunci ai nevoie de un topper din spumă de poliuretan, acesta oferă corpului temperatura necesară, pe cînd cele din memory se ajustează temperaturii corpului. Iar dacă te miști des în timpul somnului, topperul cu memory sau latex îți va oferi un somn liniștit și va reduce mișcările.


În momentul achiziționării unui topper pentru saltea trebuie să ai grijă la caracteristicile ce le îndeplinește acesta.


Un topper bun trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:


- Să ofere o suprafață dreaptă


- Să regleze temperatura corpului


- Să fie dotat cu husă detașabilă sau husă de protecție ce îți va fi de folos în îngrijirea acestuia


- Să poată fi utilizat cu ușurință


- Să ofere un confort maxim în timpul somnului


- Să dispună de duritatea de care ai nevoie


- Să își mențină forma inițială


- Să ofere un suport adecvat spatelui


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


Produse conexe

bottom of page