top of page

Salteaua cu sistem vară-iarnă - cea mai bună achiziție

Oricare din noi își dorește să investească într-o saltea de înaltă calitate ce ne va servi pentru mult timp. Astfel, cea mai bună achiziție este salteaua cu sistem vară-iarnă. Acest sitem poate fi întîlnit atît la saltelele cu arcuri, cît și la saltelele fără arcuri. Aceste saltele au două fețe, una fiind preconizată pentru vară, iar cealaltă pentru iarnă.

Sistemul de vara-iarna la o saltea ortopedica
Sistemul VARA-IARNA la o saltea

Fața pentru iarnă este acoperită cu un strat de lînă ce este tratat împotriva microbilor și acarienilor înainte de utilizare. Lîna asigură confortul și căldura corespunzătoare, fiind un izolant bun și păstrînd temperatura constantă a corpului. Aceasta are posibilitatea de a absorbi umezeala, fără a se umezi, în acest mod persoanele ce transpiră nu trebuie să își facă griji în privința aceasta.

Fața pentru vară oferă o circulație corespunzătoare a aerului, asigurînd corpului o senzație de răcoare. La fel, fața pentru vară oferă corpului posibilitatea să respire. Astfel, saltelele cu sistem de vară-iarnă se potrivesc perfect pentru toate persoanele, atît copii, cît și maturi. Acestea au o duritate normală ce oferă o susținere adecvată coloanei vertebrale. Sistemul de vară-iarnă este cea mai bună achiziție, avînd un șir de avantaje. Această saltea  reprezintă o investiție bună și profitabilă pentru un timp îndelungat, un produs 2 in 1, ce asigură un confort maxim indiferent de anotimp. Încă un plus este că în momentul întoarcerei saltelei în funcție de anotimp, menții și regulile de utilizare a saltelei, folosind uniform ambele părți ale acesteia.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Produse conexe

bottom of page