top of page

Caracteristicile principale ale unei saltele perfecte pentru hoteluri

Fiecare hotelier probabil știe de ce trebuie să investească în confortul și satisfacerea clienților săi. De aceea, pe lîngă design-ul plăcut și piesele perfecte de mobilier, trebuie de ținut cont și de achiziționarea saltelei corecte, pentru a oferi clienților un somn cît mai relaxant și liniștit și pentru a nu fi nevoit să schimbi saltelele foarte des


Modele de saltele ortopedice pentru hotele
Saltele pentru hotele

.

Pentru alegerea unor saltele calitative pentru hotel trebuie să ții cont de următoarele caracteristici.


- Saltea confortabilă

Fiecare client are preferințe sale în ceea ce înseamnă confortul unei saltele. O saltea se alege în funcție de poziția de somn, duritatea, problemele de sănătate, etc. De aceea, în momentul achiziționării unei saltele pentru hotel nu poți să ții cont de aceste criterii. Astfel, salteaua perfectă pentru hotel este una de duritate medie, cum ar fi salteaua cu arcuri și un strat de spumă, ce va fi ideală pentru fiecare client.

- Saltea de calitate

Încă o caracteristică a unei saltele ideale pentru hotel este calitatea și prețul acesteea. O saltea prea scumpă nu întotdeauna este o saltea bună, astfel achiziționarea unei saltele calitative la un preț bun este cea mai perfectă soluție pentru proprietarii de hotel.

- Husă detașabilă

Pentru menținerea curățeniei și durabilității saltelei, achiziționarea unei saltele cu husă detașabilă sau procurarea unei huse adiționale sau huse impermabile este o idee perfectă. În acest mod, vei proteja salteaua de pete sau lichide și va putea fi curățată mult mai ușor decît salteaua.

- Anti-alergică

Pe lîngă celelalte caracteristici, o saltea bună trebuie să fie anti-alergică pentru a nu cauza probleme clienților predispuși la alergii.

- Durată de viață înaltă

Pentru hoteluri, alegerea unei saltele cu o durată de viață înaltă este un criteriu foarte important în economisirea banilor și oferirea confortului pentru clienți. De aceea, cele mai bune saltele sunt cele din poliuretan sau cele cu arcuri.

- Susținere perfectă a coloanei vertebrale

Pentru o somn cît mai calitativ, salteaua trebuie să ofere o susținere ideală a coloanei vertebrale. La fel, pentru a oferi clientului o senzație de relaxare, proprietarii hotelului optează pentru saltele cu arcuri ce au un strat de spumă memory.



0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Produse conexe

bottom of page