Saltelele Superortopedice - Caracteristici

În ziua de astăzi, pe piață poți găsi o varietate mare de saltele, cum ar fi saltele cu arcuri, saltele din poliuretan sau memory, etc. Fiecare dintre aceste saltele au caracteristici deosebite și un nivel de duritate diferit.


Saltele superortopedice in Chisinau, Moldova
Saltele Superortopedice

Astăzi îți prezentăm saltelele Superortopedice, ce au un nivel de duritate mediu și se potrivesc oricărei vîrste, atît copiilor, adulților, cît și persoanelor mai în vîrstă.


Saltelele Superortopedice au la bază aceeași structură ca și celelalte saltele, doar că stratul de poliuretan este de 4 cm și are o densitate de 35kg/m3. Numărul de arcuri pe metru pătrat este de 126 de arcuri, iar greutatea maximă este de 130 kg de persoană. La fel ca și celelalte saltele cu arcuri, saltelele superortopedice sunt dotate cu sitem vară-iarnă și sunt confecționate din materiale naturale și antibacteriene.


Saltelele Superortopedice au un șir de avantaje, cum ar fi:


- Evitarea apariției acarienilor


- Menținerea corectă a corpului


- Confort maxim


- Circulație corectă a sîngelui


- Husă detașabilă ce asigură o îngrijire mai ușoară a saltelei

#saltea #salteaortopedicamd #salteleortopedice #salteleortopedicemd #salteapat #saltelemoldova #saltelelacomanda #saltelechisinau #salteamoldova #recomandari #salteleblog #salteaperfecta #salteamd #saltelesuperortopedice #saltelecuarcuri #husadetasabila #salteleperfecte.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate