• Expert in dormit

Avantajele saltelelor cu arcuri individuale Pocket

Actualizată în: 25 Iun. 2020

Pentru ca să beneficiezi de un somn liniștit și confortabil și să nu fii sustras de mișcările celeilalte persoane cu care dormi, o soluție ideală ar fi alegerea unei saltele cu arcuri individuale Pocket.


Saltele cu arcuri individuale

Acest tip de saltea dispune de un șir de avantaje, cum ar fi: - Arcurile sunt înpachetate individual într-un săculeț special - Fiecare arc micșorează punctele de presiune prin adaptarea la formele corpului - Numărul de arcuri pe metru pătrat este de 310 arcuri - Husa saltelei este detașabilă - Ai parte un nivel înalt de confort - Datorită arcurilor individuale nu vei fi deranjat de mișcările celeilalte personae atît în timpul nopții, cît și pe parcursul zilei. - Asigură un nivel mediu de duritate - Include sistemul de vară-iarnă - Datorită arcurilor împachetate individual, durata de viață a saltelelor Pocket este mai mare decît a saltelelor cu arcuri bloc. - Susține în mod adecvat coloana vertebrală - Menține o bună circulație a sîngelui. - Dispune de un strat din spumă poliuretanică de 4 cm - Husa este realizată din materiale textile anti-alergice - Aerisirea saltelei este efectuată pe tot perimetrul acesteia.


#saltea #saltele #saltelemd #saltelelacomandă #salteacuarcuripocket #saltelecuarcuri #saltelepocketlacomanda #saltelepat #saltelechișinău #saltelemoldova #salteleortopedice.md #moldova #saltelelacomanda #salteleortopedicelacomanda

Contactați-ne

Str. Florării 4, Parter

or. Chișinău, Moldova

info@salteleortopedice.md

Tel: (22) 90-23-36

Mob: 79903080

Program de lucru

Luni - Vineri

9:00 - 18:00

 

Sâmbătă, Duminică

Închis​

Relații Clienți
Înregistrează-te la promoții
  • Saltele Ortopedice in YouTube
  • Saltele Ortopedice by MATCO Mattress
  • Saltele Ortopedice in Facebook
  • Saltele Ortopedice in Pinterest

© 2008 - 2020 SALTELEORTOPEDICE.MD by MATCO Mattress USA - Toate drepturile rezervate