top of page

De ce trebuie să optezi pentru o saltea din latex?

Fiecare din noi își dorește să petreacă nopțile pe o saltea de calitate superioară. De aceea, dacă vrei să investești într-o saltea sănătoasă ce îți va oferi confort pentru o lungă perioadă de timp poți opta pentru o saltea alcătuită din latex, un produs pur ecologic și elastic, ce provine dintr-un copac de cauciuc.

Saltele anatimice cu latex in Chisinau
Saltele cu latex

Saltelele din latex nu conțin substanțe toxice și sunt nedeformabile în timp. La fel, acestea intră în categoria saltelelor ortopedice, anatomice și medicinale, fiind de 3-4 ori mai rezistente și mai durabile decît saltelele din poliuretan. Datorită funcțiilor sale ortopedice și gradului înalt de confort, saltelele din latex sunt extrem de utile atît pentru tratarea durerilor de spate, cît și pentru evitarea lor. La fel, acestea pot fi utilizate și de persoanele cu greutatea mai mare de 95 kg. Saltelele din latex sunt rezistente la acarieni și mucegai, nu creează puf și praf. De asemenea, acestea sunt recomandate persoanelor cu astm, alergii și probleme respiratorii. Datorită elasticității latexului, aceste saltele se conturează efectiv pe corp, iar proprietățile termice oferă posibilitatea de respirație a corpului, astfel încît vara vei avea parte de răcoare, iar iarna de cald. Structura latex-ului oferă o auto-ventilație la fiecare mișcare, ceea ce duce la dispariția umezelii și aerului cald transmise de corp, evitînd transpirația corpului și redînd un nivel înalt de confort. Astfel, saltelele din latex sunt ideale pentru oricine, deoarece menține coloana vertebrală într-un mod corect, oferă corpului posibilitatea de a respira, iar cu ajutorul unei îngrijiri corecte au o durată de viață de pînă la 20 de ani. Există o varietate de saltele ce conțin latex, cum ar fi saltelele din latex, saltelele cu latex și memory, saltelele latex și arcuri, etc.

Pentru mai multe detalii privind structura, prețul și transportul puteți să ne contactați la numerele de telefon 022 90 23 99 / 078010505 sau să ne vizitați în oficiul nostru ce se află pe str. Florariei 4.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Produse conexe

bottom of page