top of page

Salteaua Arcuri + Memory – Alegerea perfectă pentru un confort maxim

Deseori, în mometul alegerii saltelei, preferăm să optăm pentru o saltea cu arcuri. Însă, nu fiecare din noi își dorește o saltea dură. De aceea, pentru a-ți îndeplini toate nevoile de care ai nevoie și a avea parte de o suprafață de dormit mediu moale, ai nevoie de o saltea Memory+Arcuri. Acest tip de saltea te va ajuta să economisești bani, astfel încît în momentul achiziționării unei saltele noi să nu fii nevoit să cumperi 2 saltele: una cu arcuri și alta topper.



Model de saltea cu arcuri si spuma de memorie lenta
Saltea cu arcuri si memory foam

Aceasta are la bază arcuri Bonell cu diametrul de 72 mm și grosimea 2,2 mm, unite printr-o sîrmă lecuidală de grosimea de 1,4 mm. Numărul de arcuri pe metru pătrat sunt de 160 de arcuri, iar numărul maxim de kilograme recomandat pe persoană este de 130 kg.


Peste stratul de arcuri este amplasată un strat de pîslă thermoleft, apoi un strat de 2 cm de spumă de poliuretan ce are densitatea de 28kg/m3. Ultimul strat este cel dn memory ce are grosimea de 5 cm și densitatea de 50kg/m3.


Datorită stratului de memory salteaua obține un șir de caracteristici, cum ar fi:


- Duritate mediu-moale


- Micșorarea punctelor de presiune


- Preluarea formei corpului


- Susținere corectă a coloanei vertebrale


- Termoreglabilitate


- Grad înalt de confort


Pe lîngă aceste caracteristici ce le oferă stratul de memory, salteaua arcuri+memory este dotată cu sistem vară-iarnă, margine anti-lăsare și bandă 3D de aerisire. La fel ca și la celelalte saltele, husa saltelelor cu arcuri și memory este confecționată din țesătură Jacquard și este matlasată.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Produse conexe

bottom of page