top of page

Salteaua Roll Up – cea mai bună alegere pentru nopți pline de confort

Salteaua Roll Up reprezintă salteaua ideală pentru a avea parte de nopți liniștite și pline de confort. Aceasta poate fi folosită pentru a reînnoi salteaua sau canapeaua veche, ca loc de gimnastică sau loc de joacă pentru copil, dacă aveți oaspeți sau în călătorii. Cu ajutorul acestei saltele, vei putea dormi mai bine oriunde te-ai afla, așa cum aceasta poate fi transportată cu ușurință.



Saltele rulou roll up in Chisinau
Saltele rulou roll-up

De asemenea, salteaua rulou este utilizată ca saltea adinițională pentru a mări sau micșora duritatea saltelei de bază. Astfel, poți obține o suprafață moale pentru somn utilizînd o saltea memory roll up, deoarece aceasta păstrează o temperatură constantă a corpului și oferă o relaxare și menținere corectă a spatelui. Iar pentru a avea parte de o suprafață medie sau dură pentru dormit, poți alege o saltea adițională din poliuretan. Salteaua roll up permite o circulație corespunzătoare a aerului din interiorul saltelei și este dotată cu husă detașabilă ce poate fi ușor scoasă și curățită. La fel, este o saltea destul de confortabilă care poate fi utilizată pentru exerciții fizice și pentru un somn relaxant în timpul călătoriilor. Saltelele se execută la comandă indiferent de dimensiunile necesare.

Pentru mai multe detalii puteți să ne contactați la numărul de telefon 022902399 / 078010505 sau să ne vizitați la adresa str. Florăriei 4, sectorul Rîșcani.

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Produse conexe

bottom of page