• Expert in dormit

Structura și caracteristica saltelelor MemoPocket

Actualizată în: Iun. 25

Un somn perfect și calitativ depinde în mare măsură de salteaua aleasă. De aceea, pentru a face o alegere corectă, ce în unele cazuri poate fi un lucru extreme de greu, este necesar de a-ți stabili necesitățile, dorințele și cîteva tipuri de saltele dorite. Un model de saltea pe care am vrea să ți-l prezentăm azi sunt saltelele MemoPocket.Saltele MATCO MemoPocket
Saltelele MemoPocket sunt saltele confecționate din materiale importate din Italia și au o strucură interioară alcătuită în primul rînd de arcurile independente fiecare în săculeț aparte și de stratul de memory, ce preiau forma corpului.

Înălțimea saltelei este de 22 cm, avînd 7 zone diferențiale.Partea superioară e compusă dintr-un fîșie de 2 cm de memory foam, o placă din Water Flex, la fel de 2 cm, ce servește saltelei ca izolant și arcurile independente, ce sunt 800 la număr. De asemenea, saltelele date au proprietatea de anti-uzura-Box system. Salteaua dată este dotată cu sistem 3D de aerisire, iar husa saltelei este detașabilă. În acest mod, datorită unei astfel de strucutură interioară, salteaua data oferă un confort maximal corpului, susțindu-l și oferindu-i un suport mediu-moale.


#saltele #saltelelacoamnada #saltelechisinau #memoryfoam #memory #pocket #memopocket #structura #structurasaltea #structurasaltele #caracteristici #caracteristicisaltea #saltelememopocket #saltelemoldova #salteleortopedice #salteleortopedicemoldova #salteleortopedicemd.

Contactați-ne

Str. Florării 4, Parter

or. Chișinău, Moldova

info@salteleortopedice.md

Tel: (22) 90-23-36

Mob: 79903080

Program de lucru

Luni - Vineri

9:00 - 18:00

 

Sâmbătă, Duminică

Închis​

Relații Clienți
Înregistrează-te la promoții
  • Saltele Ortopedice in YouTube
  • Saltele Ortopedice by MATCO Mattress
  • Saltele Ortopedice in Facebook
  • Saltele Ortopedice in Pinterest

© 2008 - 2020 SALTELEORTOPEDICE.MD by MATCO Mattress USA - Toate drepturile rezervate